AutoRai

Jaguar C-XF komt naar AutoRAI 2007

(2/1/2007)
De Jaguar C-XF is nu al een van de meest spraakmakende concept cars van 2007. Het recente werelddebuut tijdens de North American International Auto Show in Detroit krijgt een uniek vervolg. Dit voorjaar wordt de C-XF exclusief aan het Nederlandse publiek getoond tijdens de AutoRAI 2007.
De Nederlandse première van de C-XF wordt een van de onbetwiste hoogtepunten van de AutoRAI 2007. Het indrukwekkende studiemodel is een geheel nieuwe interpretatie van de klassieke merkwaarden en geeft nieuwe dimensies aan het elan van Jaguar.

Nieuw tijdperk
De imposante Jaguar C-XF luidt een nieuw tijdperk in voor Jaguar. De vierdeurs saloon combineert puur, hedendaags design met sportief rijplezier en onmiskenbare dynamiek. Het lijnenspel is afkomstig van hetzelfde designteam dat verantwoordelijk is voor de spectaculaire XK die in 2005 werd gepresenteerd. Net als deze Gran Turismo is de C-XF een auto die baanbrekend exterieurdesign combineert met een innovatief interieurconcept. Meer informatie over de JaguarC-XF kunt u vinden op www.jaguar-design.com.

C-XF tot en met 1 april alleen voor AutoRAI-publiek De Jaguar C-XF wordt tijdens de AutoRAI 2007 gedurende een beperkt aantal dagen aan het publiek getoond. De concept car kan worden bewonderd op de Jaguar-stand tijdens de persdag en de gala-avond op 27 maart, de vakdag en de Exclusive Preview op 28 maart en tijdens de publiekdagen van donderdag 29 maart tot en met zondag 1 april.