Politie Gelderland-Midden

Aanhouding na bedreiging

Publicatiedatum: 1-2-2007 16:51:40

ARNHEM Een 23-jarige vrouw uit Arnhem is woensdagochtend rond 08.00 uur door de politie in de wijk Klarendal aangehouden op verdenking van bedreiging. Een kennis van haar verklaarde tegen de politie met de dood bedreigd te zijn. Hoewel de verdachte de aantijgingen ontkent, zijn er inmiddels enkele getuigen, die een en ander rond de bedreiging hebben mee gekregen. Over het motief lopen de verklaringen van de vrouwen uiteen. Na verhoor is de vrouw weer op vrije voeten gesteld. De politie maakt proces-verbaal op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmer valt door de mand bij routinecontrole
Publicatiedatum: 1-2-2007 16:46:30

ARNHEM - Een 42-jarige Arnhemse automobilist is woensdagmiddag door de mand gevallen bij een routinecontrole van de politie. De man werd omstreeks half drie op de Westervoortsedijk onder invloed van alcohol achter het stuur aangetroffen. Bij ademonderzoek bleek dat de man met een promillage van 1,82 had gereden. Dat is drieënhalf keer zoveel als is toegestaan. Om die reden werd ook het rijbewijs van de Arnhemmer ingevorderd. Tegen de man is ook proces-verbaal opgemaakt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Jongen (17) aangehouden na vernieling en bedreiging
Publicatiedatum: 1-2-2007 16:40:46

ARNHEM - In de Arnhemse wijk Rijkerswoerd heeft de politie woensdagavond een zeventienjarige jongen uit die stad aangehouden wegens bedreiging en vernieling. De jongen verzette zich ook bij zijn aanhouding. Even voor zes uur was bij de politie een melding binnen gekomen dat er bij een woning in de wijk een ruit zou zijn vernield. Terplekke bleek het om het adres te gaan van de ex-vriendin van de Arnhemmer. Daar zou hij bij een ruzie ook bedreigingen hebben geuit. De knaap werd in de buurt aangetroffen en meegenomen naar het politiebureau. Daar is hij in verzekering gesteld. Door de moeder van de ex-vriendin, een 37-jarige vrouw, is aangifte gedaan.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---