Ingezonden persbericht


nieuwe portal My.collax.com voor een compleet online overzicht van alle Collax-oplossingen

Klanten en partners hebben 24x7 toegang tot informatie over oplossingen en support

München, 1 februari 2007 - Met de nieuwe portal my.collax.com biedt Collax zijn klanten en dealers de mogelijkheid om eenvoudig alle Collax-overeenkomsten en supportafspraken te raadplegen en te beheren. Klanten loggen met een licentiecode in via http://my.collax.com en krijgen zo eenvoudig toegang tot een compleet overzicht van hun Collax-oplossingen. Op die manier hebben ze altijd toegang tot informatie over de looptijd van overeenkomsten en de supportstatus. Bovendien hebben ze nu ook 24x7 de beschikking over relevante productinformatie. De portal is beschikbaar in een Engelstalige en een Duitstalige versie.

"Met my.collax.com bieden we onze klanten een portal die ze altijd volledig inzicht geeft in alle lopende processen tussen klanten, dealers en Collax", zegt Bertram Mandel, Vice-President Sales & Marketing EMEA van Collax. "Resellers willen graag weten hoe lang een specifieke overeenkomst met klanten nog loopt. We bieden ze nu een compleet overzicht van alle Collax-serveroplossingen die ze geïnstalleerd hebben. Dit betekent dat ze altijd beschikken over actuele informatie inzake de klantstatus en supportafspraken."

my.collax.com biedt klanten aanzienlijke voordelen, zoals de mogelijkheid voor online onderhoud van informatie. Met deze functie kunnen Collax-klanten de gegevens op de portal eenvoudig wijzigen, bijvoorbeeld bij een verhuizing. Daarnaast is er voor resellers die meerdere oplossingen voor verschillende klanten beheren, nu eenvoudig toegang tot een Reseller Account. Zo hebben ze altijd een compleet en actueel klantenoverzicht in één scherm.

###

Over Collax - Simply Linux
Collax maakt Linux eenvoudig. Het bedrijf ontwikkelt Linux-gebaseerde serveroplossingen (met en zonder hardware) voor kleine en middelgrote bedrijven, afdelingen en filialen. Collax-servers zijn niet alleen te gebruiken als groupware-, bestanden-, mail-, proxy- en webservers, maar ook als een VPN-gateway en -firewall. Met een eenvoudige, uniforme gebruikersinterface brengt Collax zijn eigen motto 'Simply Linux' in de praktijk. Voor deze gebruikersinterface selecteert en test Collax de beste open source-componenten. Dat resulteert in economische, veilige en schaalbare serversuites die zonder kennis van Linux zijn te gebruiken en eenvoudig te integreren in Windows-, Macintosh- of Linux-netwerken. Het hoofdkantoor van de onderneming is gevestigd in Bedford/Boston (VS). Verder heeft het bedrijf een vestiging in München/Ismaning (Duitsland).