AXA Verzekeringen

Pensioen- en Lijfrentefonds van AXA in Planningsbox van Intersoftware
1 feb 2007

Intersoftware heeft de samenwerking met verzekeraar AXA verder uitgebreid. In de financiële planningsoftware Planningsbox is het nu mogelijk berekeningen te maken voor het Pensioen- en Lijfrentefonds van AXA. Aanvragen van dit product kan ook, met het geïntegreerde aanvraagformulier.

Het AXA Pensioen- en Lijfrentefonds is geschikt voor uitgestelde lijfrentes. Intersoftware en AXA zijn van mening dat dit product een welkome aanvulling is voor Planningsbox, een uitbreidingsmodule van het hypotheekadvies- en analysepakket Hypobox. De hypotheekproducten van AXA waren al eerder opgenomen in Hypobox.

Intermediairs die beschikken over Planningsbox kunnen vanaf 23 januari al gebruik maken van de software voor het Pensioen- en Lijfrentefonds van AXA. Voor meer informatie kunnen intermediairs terecht bij hun accountmanager van AXA.

Over AXA

Over de hele wereld levert AXA producten en diensten met de belofte van Financial Protection: bescherming en hulp bij het realiseren van de plannen van klanten, in elke fase van hun leven. Wereldwijd heeft AXA momenteel 50 miljoen klanten, 110.000 werknemers, 72 miljard euro omzet en 3,3 miljard euro nettowinst over het jaar 2005. AXA stond in 2006 op de 15e plaats in de Fortune Global 500-lijst van de grootste ondernemingen ter wereld. AXA beheert wereldwijd meer dan duizend fondsen, in uiteenlopende categorieën en beleggingsstijlen. Aansprekende en internationaal gewaardeerde vermogensbeheerders van deze fondsen zijn onder andere AXA Investment Managers, AXA Rosenberg en Alliance Bernstein. Het beheerd vermogen van de AXA groep bedroeg op 30 juni 2006 1.077 miljard euro.

In 2006 heeft AXA de Winterthur Groep overgenomen. De Nederlandse verzekeringsbedrijven van AXA en Winterthur zullen in de loop van 2007 worden geïntegreerd.