Ingezonden persbericht

Directiebenoemingen Athlon Car Lease international

Schiphol-Rijk/Almere/Nijmegen/Meerbusch, 1 februari 2007

Financieel directeur van Athlon Car Lease Nederland, Ryjan Rutgers, zal vanaf heden het directieteam van Athlon in Duitsland versterken en is verantwoordelijk voor financiën, interne organisatie en ICT. Hij is sinds januari 2000 werkzaam voor Athlon.
In diens functie wordt voorzien door Marc Tijsse-Klasen, tot dusver financieel directeur bij De Lage Landen Translease.

De Lage Landen Translease en Athlon Car Lease Nederland integreren tot één onderneming. Deze integratie, die medio 2006 al is aangekondigd, komt voort uit de overname van Athlon Car Lease International (vh Athlon Holding) door De Lage Landen International. Voornaamste reden van de integratie is het versterken van de concurrentiekracht in de Nederlandse markt. De twee leasemaatschappijen integreren tot één onderneming onder één naam met één directie. De naam van de nieuwe organisatie wordt Athlon Car Lease Nederland.
Tot de integratie is afgerond blijft de naam De Lage Landen Translease gehandhaafd. De gecombineerde kracht draagt bij aan een sterk en onderscheidend bedrijf met als doel 'de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland' te zijn. De nieuwe organisatie beheert 115.000 contracten en heeft 540 fte in Nederland.

Voor nadere informatie:
Athlon Car Lease International
mr. J.E. Demper, secretaris
Telefoon: 020 - 752 5700
E-mail: athloninfo@athloncarlease.com
Website: www.athloncarlease.com

---


---- --