Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

WATERVERMAAK A1GP COUREURS

EASTERN CREEK, AUSTRALIË, 01 FEBRUARI 2007 -Renger van der Zande werkte vandaag lekker ontspannen toe naar de A1GP wedstrijd in Australië. Voor de PR-activiteiten voor de pers maakte Renger en zijn kart maatje Nico Hülkenberg en ook zijn teamgenoot Jeroen Bleekemolen een spectaculaire tocht op een speedboat. De pupil van Jan Lammers vermaakte zich kostelijk op de Water Creek rond Sydney!

Renger is dus weer helemaal opgeladen om voluit te gaan op het circuit van Eastern Creek, na zijn goede prestatie in Nieuw Zeeland. Morgen (vrijdag) rijdt Renger voor A1 Team Nederland opnieuw de Rookie sessies om het team te helpen een geschikte set-up te vinden voor de kwalificatie en races. Met het vooruitzicht dat hij voor april een aantal races zal rijden als eerste coureur inspireert hem enorm voor aanvang van de vrije trainingen.

RENGER: "Tussen Taupo en hier ben ik samen met het team aan deze kant van de wereld gebleven. We hebben van alles gedaan en ik ben dus volledig geacclimatiseerd zullen we maar zeggen. Vandaag heb ik een rondje over de baan gelopen, die ziet er in ieder geval erg cool uit. In New Zeeland had ik een goede Rookie sessie. En met de set-up van de auto zitten we ook hier weer in de goede richting. Dat geeft veel vertrouwen voor komende vrijdag! Ik heb er mega veel zin in!"

NIEUWS en FOTO worden aangeboden door INSIGHT F1 MOTORSPORT REPORT in samenwerking met A1 TEAM NEDERLAND. Bezoek voor meer informatie www.rengervanderzande.com of contacteer Jeroen Vermeeren (+31 621 541 564, media@insightf1.com).