MediaPlaza



Search Engine Marketing Congres

1 februari 2007, Media Plaza te Utrecht

Het Search Engine Marketing Congres Speld in Hooiberg geeft bezoekers inzicht in de snelgroeiende wereld van zoekmachine-marketing.

Deze vorm van marketing valt niet meer weg te denken in de hedendaagse marketingmix. In een wereld, waarin de macht steeds meer verschuift van aanbieder naar consument is een goede zoekmachine-marketing campagne van essentieel belang. De effectiviteit van uw marketing staat of valt met de vindbaarheid van uw bedrijf.

Maar hoe wordt u nou beter gevonden dan uw concurrent, in de groeiende jungle van het internet? Speld in Hooiberggaat in op de aspecten van zoekmachine-marketing. Bezoekers krijgen inzicht in het gebruik en de werking van zoekmachines en leren deze kennis om te zetten naar effectieve campagnes. Tevens word er ingegaan op trends en het veranderende consumentengedrag met betrekking tot zoekmachine gebruik.

Een dag gevuld met praktische en theoretische informatie voor het bereiken van maximale vindbaarheid.

Ding mee naar dé jaarlijkse Search Engine Marketing Award Speld in Hooibergzal tevens het decor zijn voor de jaarlijkse Search Engine Marketing Award. Wij nodigen u uit om mee te dingen naar deze felbegeerde prijs. Stuur ons uw beste case en maak kans om op 1 februari 2007 met de roem en deze prestigieuze award naar huis te gaan. Meld uw case nu aan!