Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Customer Event Mansystems en BMC Software,

Huis van de Toekomst, 1 februari 2007

Geachte
Mansystems en BMC Software willen u graag uitnodigen voor het Customer Event op 1 februari aanstaande in het Huis van de Toekomst in Amsterdam. Tijdens dit event krijgen de klanten van Mansystems, leverancier van vooraanstaande software oplossingen op het gebied van service management, training en consultancy services, de gelegenheid om kennis en ervaring uit te wisselen met andere klanten en partners. Verder worden zij op de hoogte gesteld van interessante toekomstige ontwikkelingen op het gebied van IT-oplossingen.

Datum: Donderdag 1 februari 2007

Tijd: 11.00 uur tot 18.30 uur

Aanvang presentaties: 12.00 uur

Locatie: Huis van de Toekomst, De Entree 300 in Amsterdam-Zuidoost

De aftrap van het event zal verzorgd worden door Lori Cook, Vice President WorldWide Professional Services Channel and Alliances bij BMC Software. Vervolgens zullen er 12 parallelsessies plaats vinden in de vorm van presentaties, product demonstraties en drie case studies. Ook één op één sessies met de directies van Mansystems en BMC Software zullen hier plaatsvinden. Na afloop zal KPN de aflsuitende keynote van het Customer Event verzorgen over partnership en samenwerking als sleutel tot succes.

U bent van harte welkom het Customer Event bij te wonen. Het is ook mogelijk een gesprek te hebben met Arnold Zwart, CEO van Mansystems en/of Ronald Hobma, Country Manager Nederland van BMC Software. Bovendien is dit een unieke gelegenheid om het Huis van de Toekomst te bezichtigen. Voor meer informatie over het Customer Event kunt u kijken op www.customerevent.nl .

Indien u aanwezig wilt zijn op het Customer Event en/of geïnteresseerd bent in een gesprek met de woordvoerders, kunt u zich aanmelden bij Text 100 Public Relations, Nadja van Bodegom: nadja.vanbodegom@text100.nl , Tel: 020-5304348.