Arcadis NV

PERSBERICHT

Arnhem, 1 februari 2007

TWEE CONTRACTEN AMERIKAANSE MARINE: BIJNA $4 MILJOEN

ARCADIS, de internationale advies- en ingenieursonderneming, heeft vandaag bekend gemaakt dat ARCADIS BBL (een dochteronderneming van ARCADIS U.S., Inc.) twee contracten heeft gewonnen van de Amerikaanse marine (U.S. Navy, Naval Facilities Engineering Command Southwest). Het gaat om contracten voor milieudiensten. ARCADIS zal deel uitmaken van een team dat wordt geleid door Accord Engineering, Inc., uit Santa Ana, Californië.

Het eerste contract - waarde $1,9 miljoen - betreft een uitgebreide locatie-inspectie en een saneringsonderzoek van drie op het land gelegen sediment-locaties bij de marinebasis Coronado, in San Diego, Californië. Een tweede contract betreft onderzoek naar de vervuilingsgraad van negen locaties op de marine luchtmachtbasis in San Clemente Island, op circa 60 mijl uit de kust van zuid-Californië, eveneens ter waarde van $1,9 miljoen.

"We zijn er trots op weer met de marine te kunnen werken. Dit is een belangrijk project en wij geloven dat de toekenning ervan een erkenning inhoudt van onze aanzienlijke ervaring op dit gebied en de mogelijkheden die we hebben om die expertise in het zuiden van Californië in te zetten. Bij dit project zal een beroep worden gedaan op onze expertise op het gebied van ecologisch onderzoek en sediment-management." zei Ed Lynch, directeur van ARCADIS BBL.

"Dit contract voor het leveren van milieudiensten is voor ons van groot belang en biedt de mogelijkheid onze diensten voor de overheid uit te breiden." aldus Mark Fenner, programmadirecteur voor de overheid van ARCADIS U.S. operations.

ARCADIS is een internationale onderneming die projectmanagement, adviezen en ingenieursdiensten levert voor het verbeteren van bereikbaarheid, duurzaamheid en leefbaarheid. Infrastructuur - Milieu - Gebouwen. ARCADIS ontwikkelt, ontwerpt, implementeert, onderhoudt en exploiteert projecten. Voor bedrijven en overheden. Met 11.000 mensen en een omzet van ca. E 1,2 miljard. Multinationaal aanwezig met een dicht netwerk van kantoren en kennis en ervaring van internationaal niveau. Gericht op meerwaarde voor klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Joost Slooten, ARCADIS NV; tel: 026-3778604; buiten kantooruren: 06-2706-1880; e-mail: j.slooten@arcadis.nl www.arcadis-global.com

ARCADIS NV
Nieuwe Stationsstraat 10
Postbus 33
6800 LE Arnhem
Tel 026 3778 292
Fax 026 4438 381
www.arcadis-global.com
Handelsregister
09051284

---- --