Dinner for Six "daten en eten"


Met zes altijd een match

HAARLEM, 20070129 -- Het jonge Haarlemse bedrijf Eatwise Dinner Promotion BV introduceert op 1 februari 2007 landelijk het concept: Dinner for Six. Iedereen kan zich inschrijven voor EUR 69, - om een jaar lang onbeperkt te daten, eten, dansen en sjansen met zes personen tegelijk. Dinner for Six sluit aan bij deze tijd en is een stap vooruit om mensen op een unieke manier tot elkaar te brengen.

De doelstelling van Eatwise Dinner Promotion is, mensen bij elkaar brengen door middel van het uitbreiden van je netwerk, waarbij daten en eten de kern vormt. Daarnaast is het avontuurlijk en gezellig en is de kans groot dat leden hun droom-date tegenkomen.

Een matchsysteem zorgt ervoor dat leden na het eenmalig invullen van een eenvoudig profiel aan de juiste tafel kunnen plaatsnemen.
Aan tafel schuiven bij Dinner for Six is heel eenvoudig. Leden kunnen via de website direct de beschikbaarheid van de tafels zien. Bij beschikbaarheid kunnen leden direct een stoel reserveren en nog diezelfde avond aanschuiven.

De tafels voor Dinner for Six worden door heel Nederland bij vooraanstaande restaurants gereserveerd. De restaurants die bij Eatwise Dinner Promotion zijn aangesloten, worden zorgvuldig geselecteerd.

Leden ontvangen een Eatwise Membershipcard waarmee ze kunnen daten en eten en welke privileges biedt bij diverse bedrijven door heel Nederland. Zo krijgt men met de Eatwise Membershipcard onder andere korting bij de Fletcher Hotel Group.

Dinner for Six kenmerkt zich door eenvoud en laagdrempeligheid. Een origineel en handig alternatief om elkaar beter te leren kennen. Dinner for Six sluit aan bij deze tijd en is een stap vooruit om mensen op een unieke manier tot elkaar te brengen.

De promotie van Dinner for Six wordt onder andere mogelijk gemaakt door Relatieplanet.nl

Eatwise Dinner Promotion Bv
Postbus 467 2000 AL Haarlem

www.eatwise.nl
www.dinnerforsix.nl

KvK nr.: 34254217





Eatwise Dinner Promotion BV