SLTN en MFSW besluiten tot een strategische alliantie


ALMERE, 20070131 -- Vandaag maken SLTN en MFSW een strategische en exclusieve samenwerking bekend, met betrekking tot het producten- en dienstenpakket van het IBM mainframe, IBM System z.

Deze alliantie is uniek in Nederland en biedt klanten en prospects een breed scala aan oplossingen en diensten. Buiten de traditionele mainframe toepassingen, zal met name de ontwikkeling van Linux op het mainframe een belangrijke plaats innemen inzake de dienstverlening die SLTN en MFSW leveren.

In het SLTN Competence Center in Almere is een volledige IBM System z configuratie met bijbehorende software voor demo- test en benchmarking activiteiten beschikbaar, onder andere voor SAP en Oracle applicaties. Gecertificeerde IBM System z medewerkers van SLTN en MFSW staan ter beschikking om deze activiteiten voor hun klanten te begeleiden.

Beide bedrijven vertrouwen erop dat deze unieke samenwerking tot een nog breder draagvlak van het IBM mainframe, IBM System z platform, zal leiden.


Over SLTN.
SLTN, opgericht in 1997, is een ICT System Integrator en onder andere IBM Premier Business Partner, Leader for Linux, Red Hat Premier Partner en partner van Oracle. SLTN levert innovatieve diensten en producten aan een breed scala van klanten, zowel aan multinationals, overheid en bedrijven in het midden en de bovenkant van het MKB.
SLTN opereert internationaal vanuit haar kantoren in Almere en Leeuwarden.


Over MFSW.
MFSW is in 1995 opgericht en werd in april 1997 benoemd tot IBM's eerste mainframe software business partner. De activiteiten zijn onder meer de verkoop en installatie van software en het detacheren van hoog gekwalificeerd ICT personeel. MFSW Software levert een breed scala aan software producten voor mainframes, netwerken en Pc's en is vooral bekend door haar expertise in software asset management.
MFSW levert geen hardware, is ISO gecertificeerd en heeft haar kantoren in Gouda.