Getronics PinkRoccade

Timmer als Vice President Human Resources

Nieuwegein, 9 januari 2007 Persbericht Medewerkers Getronics PinkRoccade winnen JavaPolis RAD Race Getronics PinkRoccade benoemt Jan Timmer als Vice President Human Resources

Getronics PinkRoccade heeft met ingang van 1 februari 2007 Jan Timmer (1952) benoemd als Vice President Human Resources. Hij volgt Jacoline van Blokland-van Gooswilligen op die Getronics PinkRoccade per 1 maart 2007 gaat verlaten. In deze functie maakt Jan Timmer deel uit van het Nederlandse directieteam en rapporteert hij aan Michel de Meijer, CEO van Getronics PinkRoccade.

Jan Timmer is sinds februari 2004 werkzaam bij Getronics PinkRoccade en is momenteel directeur van de sector Finance. Deze sector richt zich op de ICT-dienstverlening aan bedrijven en instellingen binnen de financiële sector. Daarvoor werkte hij in verschillende (internationale) managementfuncties voor Capgemini, Baan, Commerce One en Arinso Nederland. De nieuwe Vice President Human Resources heeft zeer uiteenlopende businesservaring waarbij hij altijd hoge prioriteit heeft gegeven aan het behouden en werven van medewerkers. Daarnaast heeft hij grote affiniteit met personeelszaken.