Verjaardagslied.nl nieuwe concurrent voor de vele e-card aanbieders


NIJKERK, 20070201 -- Met meer dan 4000 verstuurde liedjes in drie maanden tijd wordt feliciteren via via www.verjaardagslied.nl snel populair. Vanwege het snelle succes van de Nederlandse site wordt er nu al hard gewerkt aan de Engelse versie.

In het oerwoud van aanbieders van e-cards, algemene downloads en bekers met namen erop... is verjaardagslied.nl een succes aan het worden op het world wide web. Zo eenvoudig als het werkt zo vreemd is het dat het nog niet bestond.

De bezoeker van het web die een originele felicitatie zoekt of een verjaardag bijna vergeten is, kan sinds 3 maanden terecht op www.verjaardagslied.nl Per e-mail verstuurt hij of zij direct een persoonlijk verjaardagslied.

Sinds het online gaan van www.verjaardagslied.nl verstuurde al meer dan 4000 bezoekers per e-mail direct een persoonlijk verjaardagslied. Hiermee is bewezen dat deze site in een behoefte voorziet. De bezoeker verstuurt naar een mailbox een verjaardagsliedje met de naam van de jarige erin gezongen en tevens voorzien van een persoonlijke boodschap. Mocht de bezoeker een verjaardag bijna vergeten zijn dan bestaat de mogelijkheid om binnen enkele seconde een originele felicitatie te versturen. Ook het vergeten van een verjaardag in de toekomst is er niet meer bij. Men vult gewoon de verjaardagsdatum in en dan doet de site de rest.
De komende tijd zal verjaardagslied.nl nog meer nieuwe persoonsnamen aan de site toevoegen.

Voor een vast bedrag van ¤ 1,30 selecteert de bezoeker een naam en wordt het persoonlijke liedje direct verstuurd of in de kalender geplaatst om later verstuurd te worden.