Webshop voor Nederlandse Hiphop Chick


WORMER, 20070202 -- Vanaf vandaag kan iedere vrouw in Nederland haar favoriete hiphop-kleding kopen in de webshop Hiphop Chicks (www.hiphopchicks.nl). Kledingmerken als Kani Ladies, Ecko Red, Babyphat en Rocawear zijn zo makkelijk en snel te verkrijgen. Tot nu toe was er hier, vooral voor vrouwen, weinig hiphopkleding te vinden.

Hiphop Chicks
Hiphop Chicks is sinds 1 februari 2007 online en richt zich op vrouwen tussen de zestien en vijfentwintig jaar die hiphop als lifestyle hebben en in Nederland wonen. Tot nu toe was er hier, vooral voor vrouwen, weinig hiphopkleding te vinden.

Aanbod
Hiphop Chicks brengt daar verandering in: de webwinkel biedt een ruim aanbod kledingmerken, die tot nu toe vrijwel alleen in Amerika werden verkocht. Naast merken als Ecko, Rocawear en Babyphat worden ook kledinglijnen van bekende rappers als "Respect ME" van Missy Elliott en "Fetish" van Eve aangeboden.

Makkelijk en persoonlijk
Natuurlijk staat de klant voorop bij Hiphop Chicks, zo hebben ze inspraak op het aanbod en kunnen ze makkelijk contact opnemen met de redactie. Het aanbod is transparant geprijsd doordat alle prijzen inclusief verzendkosten en BTW staan vermeld: de klant weet meteen wat ze betaald. De webshop is gemaakt door en voor de echte Hiphop Chick en sluit daardoor precies op hen aan. Www.hiphopchicks.nl is dé plaats voor de echte hiphopliefhebsters!

//// Einde persbericht ////





Hiphop Chicks