Tros

Hilversum, 30-01-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
Tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 3 februari
Radio 2 - 16.00 uur

Lucie silvas te gast bij tros muziekcafÉ

Iedere zaterdag ontvangt Daniël Dekker in zijn TROS MUZIEKCAFÉ artiesten uit binnen- en buitenland. En zaterdag 3 februari zijn dit:

Lucie Silvas. Op haar vijfde begon ze met piano spelen en op haar tiende schreef ze haar eerste eigen nummer. Afgelopen oktober veroverde zij de harten van alle Nederlanders door haar duet met Marco Borsato, 'Everytime I Think Of You'. Haar tweede soloalbum 'The Same Time' is inmiddels ook een succes. Lucie schreef alle twaalf albumtracks zelf. Zaterdag een optreden van deze talentvolle zangeres.

Loreena McKennit is een Canadese zangeres en componiste die haar eigen albums produceert. Ze is met haar op traditionele leest geschoeide Keltische folkmuziek over de hele wereld beroemd geworden en heeft in verschillende landen gouden en platina albums in ontvangst genomen. Inmiddels ligt haar zevende album 'An Ancient Muse' in de winkel. In TROS MUZIEKCAFÉ zingt ze een aantal nummers van dit album.

Dicky Greenwood behoort al jaren tot de top van de Nederlandse bluesscene en is al meer dan 25 jaar actief in de muziek als gitarist, zanger en songwriter. In 1995 richtte hij de Dicky Greenwood Band op en heeft daarmee inmiddels op talloze bluesfestivals in binnen- en buitenland opgetreden. Zaterdag een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

Kramer is een Amsterdamse symfonische rockband. Met hun progressieve rock treden ze door heel Nederland op middels het conceptverhaal 'Life Cycle'. Dit verhaal gaat over een broer en zus die op zoek zijn naar hun verdwenen vader. Daniël Dekker heeft in de studio een gesprek met Kramer en vanzelfsprekend treedt de band ook op.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl




TROS