Nederlandse Tafeltennisbond


Re/Max Buchten moeiteloos langs Bultman/Smash

04-02-2007

Door Rob de Bas

Zonder zich overmatig in te spannen hebben de spelers van herfstkampioen Re/Max Hendrix de eerste competitie wedstrijd tegen Bultman/Smash uit Hattem in nog geen twee uur met maximale cijfers (7-0) gewonnen.

De Hattemers waren totaal kansloos tegen een gemotiveerd team van coach Max Hendrix. In de zesde partij bij een stand van 5-0 was het routinier Brinkhof die een game wist af te snoepen van Michiel Janssen maar voor het resterend was het eenrichtingsverkeer en was de wedstrijd binnen twee uur gedaan en konden de bezoekers die vergezeld waren van een aantal trouwe fans de terugreis naar Hattem beginnen.

Routinier en aanvoerder van de gasten Brinkhof: "Op weg naar Born kwamen we langs Arnhem alwaar Shakira haar concert zou geven. We hebben in alle ernst erover nagedacht om de wedstrijd telefonisch af te doen om naar dit concert te gaan, maar onze sportieve plicht won het van de heupwiegende zangeres. Voor de rest moeten we de punten pakken tegen andere ploegen en zeker niet tegen Re/Max die met Wang, Szafranek en Janssen vele maten te groot voor zijn."

Coach Hendrix was uiteraard zeer tevreden: "De eerste wedstrijd met 7-0 winnen is natuurlijk altijd een goed begin en we hebben nu al voorsprong op eventuele concurrenten voor de play-offs.Toch zullen we volgende week tegen AA Drink/FVT weer vol aan de bak moeten want we herinneren ons best nog wel de spannende wedstrijden van enkele maanden geleden toen we pas in de derde wedstrijd de titel konden prolongeren. De Rotterdammers zullen er alles aan doen om dit jaar de lente titel te pakken en zodoende er voor te zorgen dat er op zijn minst een echte finale gespeeld moet worden voor de algehele Nederlandse titel voor het seizoen 2006/2007."

Michiel Janssen was erg tevreden over zijn gewonnen wedstrijd tegen Brinkhof: "Het is altijd heel moeilijk spelen tegen hem want hij speelt kort aan de tafel en brengt de ballen heel erg snel terug. Maar deze winst is een goede opsteker voor volgende week wanneer ik o.a. weer tegen Jos Verhulst moet spelen ; De laatste keer heb ik van hem gewonnen en hij zal uit zijn op revanche."

De fans van de thuisclub zagen met de grote winst van favorieten het hernieuwde kampioenschap al voor zich want "We are the champignons" klonk aan het einde van de wedstrijd al door het Baanhoes.