Ingezonden persbericht


De Groot Houtbewerkingsmachines
op de Internationale Bouwbeurs
Standnummer 12.B 088

Nederlandse timmerfabrikanten weten dat het maken van roedes vraagt om een hoge nauwkeurigheid en kwaliteit. En wie roedes maakt, kent Stegherr. Stegherr is gespecialiseerd in het maken van zeer hoogwaardige machines, toegespitst op de timmerindustrie, waaronder roedefreesmachines, deuvelboor- en inschietmachines en cnc-gestuurde inkroosmachines. Voor een kompleet aanbod van Stegherr machines bent u van harte welkom bij De Groot Houtbewerkingsmachines in Rosmalen. Tijdens de Bouwbeurs brengt De Groot o.a. een Stegherr KSF Mini kruisroedefrees onder de aandacht. Dit is een perfecte kleine machine voor alle in de praktijk voorkomende kruisroedeverbindingen. Doordat het werkstuk in één opspanning aan drie kanten wordt bewerkt, worden absoluut nauwkeurige freesresultaten bereikt.

Als exclusief importeur van Altendorf exposeert De Groot Houtbewerkingsmachines tijdens de Bouwbeurs in Utrecht de vernieuwde Altendorf F 45 formaatzaag. Een uitgelezen kans om kennis te maken met het gemak van de nieuwe toepassingen en eenvoudige besturing. De beursuitvoering met pakket III heeft o.a. een parallelaanslag met elektromotorische verstelling, beeldschermbesturing, een bedieningspaneel op ooghoogte, Vario traploze toereninstelling van 2000 naar 6000 tpm en een 5,5 kW motor.

Een deel van de stand zal worden ingericht als demonstratiezone met handgereedschappen en aanverwante houtbewerkingsartikelen. Bent u geïnteresseerd in deze machines of ziet u liever andere machines uit ons veelzijdige aanbod van standaardmachines, bezoek dan De Groot Houtbewerkingsmachines op standnummer 12.B 088 tijdens de Bouwbeurs van 5 tot en met 10 februari 2007 in de Jaarbeurs in Utrecht.
---



Ingezonden persbericht