Ingezonden persbericht


CA INTRODUCEERT NIEUWE RELEASE BRIGHTSTOR STORAGE RESOURCE MANAGER

Nieuwe versie ondersteunt IBM Lotus Domino en DB2 UDB

Nieuwegein, 5 februari 2007 - CA introduceert een nieuwe versie van BrightStor Storage Resource Manager (SRM). Nieuw in deze versie is ondersteuning voor IBM Lotus Domino en IBM DB2 UDB, waardoor ook deze systemen kunnen worden opgenomen in een centraal, business-georiënteerd informatiemanagementsysteem. BrightStor SRM geeft inzicht in email-opslag binnen Lotus Notes en geeft tevens nauwkeurig het gebruik van opslagruimte door DB2 weer. Dit inzicht maakt het mogelijk om deze toepassingen beter te stroomlijnen met de afhankelijke bedrijfsprocessen en voorkomt instabiliteit door een te grote hoeveelheid overtollige data.

De algemene rapportagefunctionaliteit binnen BrightStor SRM is uitgebreid. Hierdoor krijgen systeembeheerders beter zicht en meer grip op hun storage-omgeving en kunnen ze deze beter aan laten sluiten op de bedrijfsprocessen.

BrightStor SRM vereenvoudigt het beheer van complexe storage-omgevingen. Het optimaliseert het gebruik van de beschikbare opslagmiddelen, hetgeen resulteert in een betere dataprotectie en een verhoogde applicatiebeschikbaarheid.

Het systeem is volledig automatisch en op de bedrijfsvoering afgestemd en meet en bewaakt de capaciteit binnen de storage-infrastructuur. Bij het overschrijden van ingestelde drempelwaarden worden de beheerders op de hoogte gesteld zodat er tijdig corrigerende acties kunnen worden ondernomen om stagnatie of verstoring van een bedrijfsproces te voorkomen.

"Haast iedere organisatie wordt geconfronteerd met een sterke toename van de hoeveelheid elektronisch opgeslagen informatie. Tegelijkertijd worden de eisen voor beschikbaarheid en bescherming van deze informatie verder aangescherpt. BrightStor SRM ondersteunt organisaties bij het aangaan van deze uitdaging doordat het centraal en uniform inzicht geeft in al de aanwezige data. Dit inzicht is noodzakelijk voor het uitvoeren van goed beheer en voor het nemen van de juiste business-sensitieve beslissingen" aldus Marc Leijten, Storage Solution Strategist bij CA BV

In haar Informatie Management-portfolio biedt CA naast BrightStor SRM ook functionaliteit voor het archiveren van multiplatform bestanden en email (waaronder Lotus Notes) en tevens een organisatiebrede Record Management-oplossing.

Aanvullende informatie over BrightStor SRM is beschikbaar via http://ca.com/brightstor

(230 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over CA
CA (NYSE:CA), één van 's werelds grootste IT-management softwarebedrijven, integreert en vereenvoudigt het management voor ondernemingsbrede IT. CA is opgericht in 1976, heeft zijn hoofdkantoor in Islandia. N.Y. en is actief in meer dan 140 landen. Voor meer informatie, zie http://ca.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven van LEWIS, PR bureau: Tel : 040-235 46 00 Fax 040-235 46 01
E-mail : kimv@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over CA kunt u contact opnemen met Mika Lassen, CA : E-mail: mika.lassen@ca.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com