Speel de hoofdrol in een Nijntjeboek


UTRECHT, 20070205 -- Vanaf nu kunnen kinderen voor het eerst zelf de hoofdrol spelen in een Nijntjeboek. In 'Een feest voor ...' gaan Nijntje en haar vriendjes naar een feest. Maar het is niet zomaar een feest, het is het feest van jou! De ontvanger van het boek krijgt namelijk 'Het feest van ...' met zijn of haar eigen naam er in verwerkt. Het Nijntjeboek is alleen te bestellen via webwinkel Personalgifts.nl.

`Een feest voor ...' gaat over Nijntje en haar vriendjes die zich verkleden door maskers van elkaar op te doen. Het verhaal is gebaseerd op de beroemde karakters van Dick Bruna. `Een feest voor ...' is wereldwijd het eerste gepersonaliseerde boek dat op basis van het Nijntje karakter wordt uitgegeven.

Personalgifts.nl is een webwinkel voor gepersonaliseerde cadeaus voor zowel particulieren als bedrijven. Alle producten in de winkel worden op maat gemaakt, zijn uniek en voorzien van een zeer persoonlijk tintje. Naast Nijntje zijn er gepersonaliseerde boeken te koop van onder andere Pietje Bell, De Kameleon, Baantjer en Jan, Jans en de kinderen.





Storyville Public Relations