Dé grote Palazzo Finale met 'grande dame' Liesbeth List

Sold out b.v.

Dé grote Palazzo Finale met 'grande dame' Liesbeth List

van 6 t/m 25 februari
Geniet nog tot 25 februari van een onvergetelijke avond.

Liesbeth List versterkt Palazzo
Pers en publiek zijn unaniem razend enthousiast over Palazzo. Niet alleen is de speelperiode van Palazzo verlengd van 3 februari naar 25 februari, ook maakt Palazzo trots bekend dat niemand minder dan de 'grande dame' Liesbeth List Palazzo in de laatste speelweken zal versterken tussen 6 en 25 februari. Zij zal niet alleen haar bekendste hits, maar ook haar alom bekende en veelgeprezen Edith Piaff-songs ten gehore brengen.

Succes Palazzo
Met nu al meer dan 25.000 verkochte kaarten is Palazzo voor het 3e achtereenvolgende jaar een groot succes gebleken. Het geheel nieuwe menu van twee Michelinster-kok Ron Blaauw en de sprankelende show vallen wederom bijzonder in de smaak. De Telegraaf spreekt over 'Grote verbazing... je komt ogen en oren tekort', Spits noemde Palazzo 'Een smakelijk sprookje' en Het Parool vatte Palazzo samen als 'Acrobatiek, variété en veel lekker eten'.

Deze 3e editie van Palazzo is de meest succesvolle in rij. De kaarten voor de laatste weken gaan nu in de verkoop.

De extra februari speelmaand loopt tot 25 februari en daarna neemt Palazzo afscheid van Amsterdam. Door het overweldigende succes keert Palazzo volgend jaar zeker terug naar Amsterdam. Bovendien zal Palazzo volgend jaar voor het eerst ook in Antwerpen, België z'n spiegeltent opbouwen.

Palazzo - Theater van de zintuigen
Palazzo is een ultieme combinatie van theater en sfeervol dineren op topniveau en wordt ook wel het theater van de zintuigen genoemd.
Voor Palazzo 2006/2007 heeft twee Michelinster-kok Ron Blaauw, befaamd om zijn eigen restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, een geheel nieuw menu samengesteld en verzorgen internationaal geprezen artiesten een verbluffende nieuwe theatershow vol humor en acrobatische hoogstandjes.

Locatie
De Palazzo spiegeltent staat tot en met 25 februari 2007 in de beeldentuin van het Westerpark, direct naast de Westergasfabriek in Amsterdam.

www.palazzo.nl

Kaartverkoop voor particulieren en groepen tot 20 personen: Palazzo-ticketline
0900-7252996 ( 0,40 euro p.m). E-mail: tickets@palazzo.nl

Prijzen variëren van EUR 89,- tot EUR 129,-.
Voor meer informatie, het bezoeken van Palazzo en fotomateriaal kunt u contact opnemen met Media Topic, telefoon 035-7074755, e-mail: info@mediatopic.nl.