Nederlandse Tafeltennisbond


Nieuwe voorzitter TC voor aangepast tafeltennis

06-02-2007

Met deze aankondiging wil ik jullie laten weten, dat mij is gevraagd om de nieuwe voorzitter te worden van de TC. De TC is de commissie die de belangen van de tafeltennissers met een beperking behartigt, met name ervoor zorgt dat de toernooien voor deze groep sporters worden georganiseerd. Martien Manders, de huidige voorzitter, heeft te kennen gegeven, i.v.m nieuwe werkomstandigheden, hier niet voldoende tijd meer voor te hebben maar zal ons wel graag als lid met raad en daad blijven bijstaan.

Wie is jullie nieuwe voorzitter? Mijn naam Willy Vrijdag zal voor velen van U niet geheel onbekend zijn. Inmiddels niet zelf echt actief meer in het tafeltennis woon ik nog steeds in Groenlo en ben getrouwd met Ria.

Toen me dan ook werd gevraagd om eens na te denken of ik weer iets wilde doen voor al die verenigingen, die tafeltennis voor mensen met een beperking promoten en daadwerkelijk beoefenen, hoefde ik niet echt lang na te denken. Ik zie het als een eer en uitdaging jullie belangen binnen de NTTB te mogen behartigen. Mede door het goede gevoel, dat ik kreeg tijdens de eerste ontmoeting op het bondsbureau van de NTTB met de huidige leden Rian Verdeiejen en Martien Manders en Mari de Graaf van de NTTB, ben ik definitief over de streep getrokken.

Met jullie hulp en mijn inzet gaan we ervoor.

Ik hoop, zeker dit jaar, vele toernooien te mogen bezoeken om op die manier de afstand, als Julie die al mogen ervaren, te overbruggen en te verkleinen.

Een heel sportief jaar toegewenst,

Willy Vrijdag