Deelgemeente IJsselmonde Rotterdam

Kassabonnenactie winkelcentrum Keizerswaard

Eerste officiële trekking groot succes

Dit hele jaar kunnen klanten van winkelcentrum Keizerswaard mee doen met de kassabonnenactie. De klant spaart de kassabonnen van contante betalingen van aankopen die gedaan zijn bij de winkels in het winkelcentrum. Wanneer die klant 150,-- aan kassabonnen heeft verzameld, kan hij bij elke winkel in het winkelcentrum een enveloppe halen. Op de enveloppe noteert hij zijn gegevens en stopt de kassabonnen in de enveloppe. De enveloppe kan hij deponeren in een daarvoor bestemde bus die op verschillende plaatsen in het winkelcentrum staat.

Elke maand prijs
Elke maand worden er uit de inzendingen van die maand 64 enveloppen getrokken. Er kunnen Keizerswaardbonnen worden gewonnen. Op 29 januari jl. was de eerste officiële trekking. Reden voor de winkeliersvereniging om Nurten Karisli van het dagelijks bestuur te vragen hierbij aanwezig te zijn om de envelop te trekken die een Keizerswaardbon van 100,-- (hoogste te winnen bedrag) oplevert.

De winkeliersvereniging was verrast over het aantal enveloppen. Een hele berg, zoals u kunt zien op de foto. Voor de maand februari mogen ook bonnen van januari worden gebruikt.
De lijst met prijswinnaars wordt gepubliceerd op www.winkelcentrumkeizerswaard.nl en op verschillende plaatsen in het winkelcentrum opgehangen.