Michael Page HR dichter bij de klant, dichter bij de kandidaat

Michael page

http://www.michaelpage.nl

PERSBERICHT

Verkrapping op arbeidsmarkt legt meer druk op Human Resources afdelingen

De arbeidsmarkt verandert. Dat is goed te zien aan de vele nieuwsitems over krapte en vergrijzing op de arbeidsmarkt en de positieve berichten over de ontwikkeling van de economie. Doordat organisaties in dat kader op wervings- en retentiegebied meer van hun HR-afdelingen verwachten, neemt de druk op de HR-professionals toe. Werving & Selectie organisatie Michael Page ziet daardoor de laatste jaren een stevige toename in de vraag naar de juiste permanente en interim HR professionals. In de afgelopen jaren heeft Michael Page in Nederland met succes een groot nationaal en internationaal netwerk van klantrelaties en HR professionals opgebouwd. Om nog beter aan de toegenomen vraag te kunnen voldoen, werkt ook de divisie Human Resources nu vanuit vier kantoren met regionaal opererende teams. Zo kunnen opdrachtgevers optimaal profiteren van de kennis die gespecialiseerde consultants hebben van de lokale markten. Daarnaast genieten ze van de voordelen die een landelijk opererend A-merk kan bieden. Als het nodig is kan Michael Page tevens haar internationale kantoren netwerk inzetten om de juiste expertise te vinden. Vanaf februari 2007 opereert Michael Page Human Resources naast de reeds bestaande teams in Amsterdam en Rotterdam ook met lokale teams in de kantoren Eindhoven en Amersfoort.

Sinds Michael Page in 1976 in Londen werd opgericht, heeft zij zich ontwikkeld tot een toonaangevende en vernieuwende werving & selectie organisatie. Inmiddels bestrijkt de groep een breed spectrum van divisies en sectoren op zowel permanent als interim gebied

In de afgelopen jaren heeft de organisatie zich doorlopend bewezen als een solide partner. Mede hierdoor is de groep in staat geweest haar organisatie verder uit te bouwen en te professionaliseren. Michael Page International is actief met circa 3.230 ondernemende professionals vanuit 122 kantoren in 19 landen.

De Groep is aanwezig in het Verenigd Koninkrijk, op het Europese vasteland, in Azië en in Amerika. In Nederland worden opdrachtgevers voorzien van werving & selectie en interim oplossingen vanuit de divisies Finance, Banking & Financial Services, Sales & Marketing, Information Technology, Legal & Tax, Engineering & Supply Chain, Human Resources, Purchasing en Property & Construction.

6 februari 2007
Amsterdam
Michael page International

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Pieter Bas Vencken op 020-5789444