Gemeente Harlingen

Aanmeldingen Galm project stromen binnen
6-2-2007
Op dit moment stromen de aanmeldingen binnen voor de Fittestdag op 27 februari voor senioren en het Galm project. Uit de inzendingen blijkt dat er mogelijk enige verwarring kan ontstaan bij het invullen van het aanmeldingsformulier. Als u uw gegevens invult op het antwoordstrookje gaan wij ervan uit u zich niet alleen aanmeldt voor het Galm project, maar ook voor de fittestdag op 27 februari.

Om het sporten onder ouderen te stimuleren start de gemeente Harlingen in samenwerking met diverse participanten in met het bewegingsstimuleringsproject Galm. De gemeente biedt daarin inwoners van 55 tot 65 jaar de mogelijkheid om (weer) te gaan sporten. De initiatiefnemers hopen dat vooral mensen die niet of nauwelijks sportief actief zijn en mensen met een chronische of lichamelijke beperking mee zullen doen. Voor deze doelgroep is een speciaal sportaanbod gecreëerd om kennis te maken met verschillende soorten sporten. Het Galm-project start met een fittestdag op 27 februari 2007.

Als u zich opgeeft dan krijgt u binnenkort nog een uitnodiging met daarin de exacte tijden. U kunt zich nog tot vrijdag 16 februari a.s. opgeven.