Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Conferentiehotel Kapellerput opent jaar met eigen speciaalbier 'Inspirator'!

Tijdens de opening van het jaar van de Inspirator heeft Kapellerput uit Heeze als eerste conferentiehotel van Nederland haar eigen uniek gebrouwen bier gepresenteerd. In samenwerking met de kleine ambachtelijke brouwerij de Fontein uit Stein werd de receptuur voor dit bier ontwikkeld. De toevoeging van een vleugje bramensap is een knipoog naar de natuurlijke omgeving van Kapellerput. Het speciaalbier 'Inspirator' dient als bijzondere aanvulling op reeds bestaande belevingselementen bij Kapellerput als Chill-Out zone, kunst, natuur en kolfkamer.

Voor deze bijzondere bijeenkomst leverde Charles Essche, directeur van Van Abbemuseum, een speciale bijdrage met een uiteenzetting over "Kunst als Inspiratiebron". De burgemeester van de gemeente Heeze-Leende, Paul Verhoeven, sprak over "Inspirerend ondernemerschap" en tapte het eerste glas Inspirator. Een inspirerend kunststuk werd ontwikkeld door Noortje Heijnen, een jonge ontwerper/kunstenaar. Zij onthulde het "Bos van Inspiratie", haar eigen kijk op inspirerend overnachten in een hotel.

Het komend jaar zullen er diverse Inspirator-events plaatsvinden in Kapellerput. Zo zijn er diverse Jazz nights gepland, een literair toneelstuk en gedurende de zomer vindt de jazz workshop Jazz'in July plaats met masterclasses onder leiding van internationaal befaamde jazz musici. Meer events zijn in ontwikkeling. Kapellerput wil zich op deze manier presenteren als vernieuwend en inspirerend conferentiehotel waar een verblijf een beleving wordt.

Noot aan de redactie:

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Rik Hüsken, directeur Kapellerput Conferentiehotel. Telefoon: 040-224 19 22. Graag verwijs ik u ook naar de nieuwe website www.inspiratorbier.nl

---- --