Verzamelberichten dinsdag

's-Hertogenbosch, 06-02-2007

Huiselijk geweld

Sint Oedenrode - Maandagnacht is in een woning in Sint Oedenrode een 20-jarige vrouw uit Tilburg aangehouden. Zij wordt ervan verdacht eerder deze avond vernielingen te hebben gepleegd aan de voordeur van de woning van haar ex-vriend. De verdachte is ingesloten op het politiebureau.

Diefstal gereedschap

Schijndel - Dinsdagochtend is in zijn woning in 's-Hertogenbosch een 62-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht op woensdag 31 januari jl. aan de Lariestraat in Schijndel gereedschap te hebben weggenomen van medewerkers van een kabelbedrijf, die daar ter plaatse aan het werk waren. De verdachte is voor nader verhoor ingesloten.

Rijden zonder rijbewijs

's-Hertogenbosch - Maandagmiddag is op de Vaaltweg een 51-jarige man in zijn woonplaats aangehouden. De automobilist reed terwijl zijn rijbewijs was ingevorderd eerder deze week vanwege het rijden onder invloed van alcohol. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Aanhoudingen op verdenking diefstal

Oss - Dinsdagochtend kreeg de politie de melding dat op een parkeerplaats aan de Joannes Zwijsenlaan twee personen een plastic zak in de struiken legden. De inmiddels gewaarschuwde politie trof ter plaatse in de tas meerdere autoradio's en een navigatiesysteem aan. Met behulp van getuigen konden de twee mannen enkele momenten later in de Euterpelaan worden aangehouden. De 21- en 26-jarige verdachten, met nog onbekende nationaliteit, zijn op verdenking van diefstal van deze goederen op het politiebureau inverzekeringgesteld.