Transavia

Met transavia.com naar Justin of FC Barcelona - Real Madrid

Met transavia.com naar een concert van Justin Timberlake in Londen? Of even kaartjes regelen voor de Grand Prix F1 Monaco in het zonnige zuiden van Frankrijk? Vanaf vandaag biedt low coster transavia.com 'event'-reizen aan.
De arrangementen van transavia.com events bestaan uit een toegangskaart voor de meest interessante en unieke events, inclusief één of meerdere hotelovernachtingen. De reiziger kan kiezen uit evenementen zoals Formule 1-races, voetbalwedstrijden in nationale en internationale competities, motorsport, musicals, concerten en opera. Uiteraard kan de bijbehorende vlucht ook via transavia.com geboekt worden.

Daarnaast biedt transavia.com vanaf deze week gratis digitale reisgidsen aan voor bijna alle transavia.com bestemmingen. De gidsen, die zijn te downloaden van de website, staan vol met leuke uitgaanstips, winkels, bezienswaardigheden en praktische informatie. Reizigers die een reis bij transavia.com hebben geboekt, krijgen de reisgids van de desbetreffende bestemming samen met de internet-check-in-mail toegestuurd. transavia.com is de eerste Nederlandse airline die dergelijke gratis reisgidsen aanbiedt.

transavia.com verzorgt vluchten voor zeer scherpe prijzen naar ruim 90 bestemmingen, met name in en rondom het Middellandse Zeegebied. Meer dan 95% van de vliegtickets wordt via de website verkocht, met maandelijks 1,5 miljoen unieke bezoekers. Daarmee behoort de low cost maatschappij tot de grootste internetwinkels van Nederland. transavia.com ontwikkelt zich van puur vliegbedrijf tot reismerk met diensten en producten rondom het kernproduct vliegreis. Het aanbod van arrangementen met toegangskaarten en de digitale reisgidsen sluiten hierbij aan.