Ingezonden persbericht


Persbericht

Citrix verbetert beveiligde toegang tot applicaties met nieuwe versie Citrix Access Gateway

~Nieuwe SSL VPN appliance ondersteunt 10.000 gebruikers, meer dan het dubbele van vergelijkbare alternatieven~

Vianen, 6 februari 2007 - Citrix Systems, wereldwijd marktleider op het gebied van application delivery infrastructure, introduceert vandaag de nieuwe Citrix Access Gateway(TM) 10000 Series SSL VPN appliance voor het beveiligen van applicaties. De nieuwe versie ondersteunt tot 10.000 gelijktijdige gebruikers per apparaat, meer dan twee keer zoveel als andere producten in zijn soort.

"De beroepsbevolking wordt steeds mobieler waardoor een alsmaar groeiend aantal werknemers op een makkelijke manier veilig toegang moeten kunnen krijgen tot applicaties, ongeacht waar ze zijn of met welk apparaat ze werken", aldus Rob van der Hoeven, area vice president van Citrix Systems Benelux. "Met meer dan 10.000 gebruikers op één appliance biedt de nieuwste Citrix Access Gateway de beste TCO en managementvoordelen van alle SSL VPN-producten die momenteel op de markt zijn."

De nieuwe uitbreiding op de Citrix Access Gateway-lijn is de beste oplossing voor veeleisende zakelijke omgevingen en biedt maximale schaalbaarheid, prestaties, beschikbaarheid en beheermogelijkheden. Dankzij de geïntegreerde versnellings- en optimalisatiefuncties worden de prestaties van applicaties nog verder verbeterd tegen lagere kosten.

De Citrix Access Gateway 10000 series zal in het eerste kwartaal van 2007 beschikbaar komen via geautoriseerde Citrix Channel Partners.

(214 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Over Citrix
Citrix Systems, Inc. (Nasdaq: CTXS) is wereldwijd marktleider en de meest vertrouwde naam op het gebied van application delivery infrastructure. Meer dan 180.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Citrix om elke gebruiker optimaal toegang te bieden tot elke applicatie, met de beste prestaties, het hoogste beveiligingsniveau en de laagste kostprijs. De complete Fortune 100 en 98% van de Fortune Global 500 maakt gebruik van Citrix, alsmede honderdduizenden kleine bedrijven en particulieren. Citrix heeft ongeveer 6.200 verkoop- en alliantiepartners in meer dan 100 landen. In 2006 behaalde Citrix een omzet van $1,1 miljard. Kijk voor meer informatie op www.citrix.com.

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met:

Marieke van Zuien van LEWIS
Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: mariekev@lewispr.com

Nienke Schipper-Pauw van Citrix Systems
Tel: +31 (0)347 324 845
E-mail: nienke.schipper@eu.citrix.com
http://www.citrix.com