Project Gemeente Westland

Informatieavond over centrumplannen 's-Gravenzande

Publicatiedatum: 25-01-2007

De gemeente Westland organiseert op dinsdag 6 februari 2007 een informatiebijeenkomst waarbij de plannen worden gepresenteerd voor het kernwinkelgebied s-Gravenzande. Na de presentatie is er gelegenheid om een reactie te geven op het plan en vragen te stellen. De bijeenkomst vindt plaats in de aula van de ISW locatie Gasthuislaan, Gasthuislaan 145 in s-Gravenzande. De aanvang is 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur).

Na een lange voorbereiding is voor het centrum van s-Gravenzande een mijlpaal bereikt. Er is voor het kernwinkelgebied (herontwikkeling bestaande Gravenhof en Koningswerf) een plan ontwikkeld dat financieel haalbaar is.
Bij de totstandkoming van het plan zijn behalve de gemeente Westland ook Rodamco Europe/Fortis Vastgoed Ontwikkeling NV, RABO Vastgoed BV, MKB Vastgoedplan BV, Schuitema Vastgoed BV, de s-Gravenzandse Middenstandsvereniging, de provincie Zuid-Holland en het Hoogheemraadschap van Delfland betrokken.
Aanmelden
Om organisatorische redenen wil de gemeente graag weten hoeveel mensen er op 6 februari komen. Aanmelden kan per e-mail: jhorst@gemeentewestland.nl