Ingezonden persbericht


JABRA(TM) MAAKT DRAADLOZE HEADSET MOGELIJK VOOR IEDERE KANTOORMEDEWERKER

BREDA, 6 februari 2007- Jabra, wereldmarktleider in headsetoplossingen, kondigt vandaag de lancering aan van de Jabra T5330, een draadloze headset die nu voor iedere kantoormedewerker binnen bereik ligt vanwege de interessante prijsstelling.

Draadloze headsets bieden vele voordelen op het gebied van ergonomie en verhoogde productiviteit. De T5330 is niet alleen een aantrekkelijke keuze door de interessante prijs maar tevens dankzij de goede geluidskwaliteit. De T5330 is voorzien van een verlengde arm die achtergrondgeluid reduceert en is tevens uitgerust met DSP-technologie (Digital Signal Processing) voor verbetering van het geluid.

De Jabra T5330 is ontworpen om draadloze headsets toegankelijker te maken voor kantoormedewerkers. 'De kantoorheadsetmarkt zal een aanzienlijke groei laten zien in de komende vijf jaar. Het gros van deze nieuw aangekochte headsets zullen bovendien draadloos zijn', zegt Jan McNair, hoofd van het kantoorsegment bij Jabra. 'Er zijn echter wereldwijd nog steeds miljoenen kantoormedewerkers die nog geen headset gebruiken. Dit is een verontrustende situatie en niet alleen als het om productiviteit gaat. Belangrijker nog zijn mogelijke RSI- en rugklachten die deze medewerkers kunnen oplopen. Onze doelstelling met de T5330 is om de voordelen van draadloze vrijheid voor een bredere groep kantoormedewerkers mogelijk te maken, door deze tegen een aantrekkelijke prijs aan hun managers aan te bieden.'

De Jabra T5330 heeft een spreektijd van 5 uur en een stand-by tijd van 60 uur. De adviesprijs is ¤179. De Jabra T5330 is per direct bbeschikbaar.

Technische specificaties voor de Jabra T5330 headset:


* Gemakkelijk te bedienen volume knop


* Beantwoorden/beëindigen telefoongesprek op headset


* Mute functionaliteit

*> Lichtgewicht headset met een gewicht van minder dan 18 gram


* Digitale geluidsverbetering dankzij DSP technologie


* Akoestische schokbescherming dankzij PeakStop(TM)


* Meerkleurig indicatielampje (LED) om de status van een gesprek, batterij en opladen weer te geven

*
*¢ Desktop laadstation