Ad2Stream, Flash video speler met vier advertentie mogelijkheden


AMSTERDAM, 20070206 -- Het Amsterdamse bedrijf Videostrip lanceert met haar nieuwe product Ad2Stream een videospeler met vier advertentiemogelijkheden. De speler, die kan worden geïntegreerd in elke website, is ontworpen voor partijen die videocontent vertonen en hiervoor behoefte hebben aan een advertentie model. Content eigenaren kunnen de advertentie-exploitatie hierbij uitbesteden of geheel in eigen hand nemen. Ad2Stream leent zich uitstekend als basis voor partijen die willen uitgroeien tot pre-roll ad-agency.

De vier advertentiemogelijkheden vormen een interessante ad-set propositie voor adverteerders en bestaan uit; pre-roll en post-roll video, een Flash laag over de content - voor bijvoorbeeld logo's - en standaardbanners rondom de video. De advertenties zijn aan de content gekoppeld via voorgedefinieerde categorieën.

De content kan worden gehost op het Videostrip platform, maar kan ook vanaf andere locaties worden geserveerd. De speler biedt optioneel een tell-a-friend functie en URL link om het virale effect te stimuleren.

Demo: www.videostrip.nl/ad2stream.php





Dolf Kars