Pleon


06-02-2007
Vind razendsnel je vrienden in oude klassenfotos op SchoolBANK

Nieuwe functionaliteit zet vergrootglas op schoolherinneringen:

AMSTERDAM, dinsdag 6 februari SchoolBANK introduceert iets nieuws: klassenfotos doorzoeken. Het gaat om het snel doorzoeken van alle klassenfotos op SchoolBANK.nl door het invullen van persoonsnamen. Door deze nieuwe feature kun je nu eenvoudig en snel je jeugdvrienden, familie en bekenden terugvinden op de ruim driekwart miljoen fotos die de website intussen telt.

Deze nieuwe functionaliteit is een aanvulling op het vergrootglas dat je op de betreffende foto kunt plaatsen en waarmee je de individuele gezichten naar voren kunt halen. De combinatie van beide functionaliteiten maakt dat het nu dus heel eenvoudig is om je vrienden van de basisschool, je vader op zijn middelbare school, of zelfs Bekende Nederlanders te spotten op hun klassenfotos.

We krijgen al veel positieve reacties binnen op de nieuwe functionaliteit. Het is natuurlijk ook net alsof je door een lade met oude fotos gaat: de kapsels die toen in de mode waren, sommige mensen die nauwelijks veranderd lijken te zijn. We hopen met klassenfotos doorzoeken veel mensen blij te maken, aldus Guy Spriggs, oprichter van SchoolBANK.nl.

De nieuwe functionaliteit is voor alle gebruikers vrij te gebruiken.

Over SchoolBANK.nl
SchoolBANK.nl is in mei 2002 gelanceerd met als doel om oud-klasgenoten terug te vinden en jeugdherinneringen op te halen. Sindsdien is SchoolBANK.nl uitgegroeid tot een website met meer dan 3 miljoen geregistreerden en 750.000 fotos.

Contact
Pleon
Vries Strookman
020 - 487 4000
vries.strookman@pleon.com

© Een product van Pleon