Begeleiding en hulp nu echt bereikbaar in de Regio Eindhoven


CarePower, een nieuw initiatief geboren. Start februari 2007

EINDHOVEN, 20070206 -- CarePower, een nieuw initiatief geboren in de regio Eindhoven. Speciaal voor een doelgroep die snel tussen "wal en schip"dreigt te vallen. Gebruik makend van onze ervaringen opgedaan in de maatschappelijke opvang, verslavingszorg en psychiatrie willen wij, specifiek voor de doelgroep met complexe problematiek, ondersteuning en begeleiding gaan bieden. Gebruik makend van ons netwerk, creatieve en onorthodoxe oplossingen willen we nieuwe perspectieven creëren. Mensen hernieuwde kansen geven. CarePower start waar vele ander hulpverleners de moed opgeven. CarePower biedt begeleiding op gebied van wonen, activiteiten en werk, sociale redzaamheid, financiën en administratie.

*Het individueel met klanten uitzetten en vervolgens begeleiden van trajecten op de gebieden dagbesteding, arbeid en scholing en sociaal netwerk. De trajecten zijn gericht op activering, werk en/of maatschappelijke participatie.
*Individuele ondersteuning van de klant; wenseninventarisatie, veldoriëntatie, hulp bij het vertalen van wens naar doel, het in kaart brengen van kwaliteiten, sterke en zwakke kanten van een cliënt.
*Het adviseren over, zoeken en vinden van een passende plek op het gebied van dagbesteding, scholing en werk, zo maatschappelijk mogelijk.
*Een op de mogelijkheden en wensen van een klant afgestemd, individueel trajectplan om stapsgewijs op de gewenste vorm in te vullen.
*Ondersteuning op de plek ter behoud: coaching, training, voorlichting en advies
Informatie over wet - en regelgeving en de sociale kaart.
*Ondersteuning bij administratie en financieel beheer.
*Voorlichting, consultatie aan en toegang tot het klantsysteem in de breedste zin van het woord. ( hulpverlening, familie, organisaties en bedrijven).
CarePower bezoekt je altijd op je verblijfsadres of in een voor jou vertrouwde omgeving.
Voor informatie kunt u onze website raadplegen en contact met ons opnemen.
www.carepower.nl





CarePower