Alle lage inkomens van Nederland een INIMINIMA energie besparingdoos


HOORN, 20070206 -- DE BVVU en de Stichting S.O.S. zijn voornemens alle lage inkomens in Nederland van een energiebesparing doos te voorzien. De doos is zo samengesteld dat zowel het milieu als de portemonnee maximaal ontzien wordt.

Nederland kent 2.000.000 Lage inkomens, tot 120% van de bijstandsnorm, dit zijn niet alleen mensen met een uitkering, vele A.O.W.-ers maar ook honderdduizenden gewoon, hardwerkende mensen.

De doos is zo samengesteld dat zowel het milieu als de portemonnee maximaal ontzien wordt. De doos reduceert de schadelijke co2 uitstoot met 262 kg per jaar en bespaart circa ¤ 120 tot ¤ 150 op verbruik van gas, water en elektra, welk bedrag door een gratis milieuvriendelijk (elektra is volledig windenergie)energie collectief verdubbeld kan worden.

Voor mensen, die steeds meer moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen, is er de mogelijkheid de kosten van de doos, ongemerkt te betalen. Geen investering vooraf, maar door middel van de maandelijkse 2 ledige besparing. maandelijks del van de tweeledige maandelijkse besparing!

Tevens wordt de energiebesparingsdoos aangewend om banen te creëren, juist oor diegenen met een lange afstand tot de arbeids markt.Doelstelling van de BVVU en de Stichting is: zelfredzaamheid, UIT de situatie en toekomstperspectief.





BVVU en Stichting S.O.S.