Hulplijn voor telefonisch advies en coaching met gekwalificeerde mensen


Naarden, 20070206 -- Coachportaal.nl is de eerste online portaal waarvan zowel de zakelijke klant als de privé-gebruiker gebruik kan maken, ook buiten kantooruren. De consulten vinden per telefoon plaats via een nummer met een vast tarief per minuut en worden gedaan door professionele freelance coaches. Coachportaal.nl is de eerste in Nederland die op een dergelijke manier te werk gaat.

Vragen komen nu eenmaal niet alleen tussen 9 en 5 boven.

De online nieuwe service van Coachportaal biedt alle mogelijkheden; zowel zakelijk als privé problemen en vragen komen vaak op in de avonduren of het weekend. Net als mensen hulp nodig hebben, is het vijf uur geweest of breekt het weekend aan. Buiten kantoortijden is niemand bereikbaar. Mensen zoeken naar de juiste coach, zitten met een zakelijke vraag of een privé-kwestie

De online coaches kunnen dan ook snel hulp bieden en mensen hoeven niet meer te wachten op de volgende dag of dat het weekend voorbij is. Coachportaal brengt 7 dagen per week, bijna 24 uur per dag professionele adviseurs en begeleiders, in staat snel advies te geven en te coachen. Er hoeft niet langer door een wirwar van aanbod gezocht te worden naar de juiste coach.

Veel mensen zoeken hulp of advies bij paranormale hulplijnen.

Op de paranormale lijnen zitten niet altijd professionele mensen. Biedt een luisterend oor, maar kunnen niet professioneel coachen. Deze geven niet altijd de juiste richting aan en coachen is geen waarzeggerij. Coachportaal wilde hier wat mee doen en heeft daarom een algemeen advies & coaching portaal gelanceerd.

Professionele adviseurs en begeleiders en snel advies

Coachportaal heeft de vele coachings mogelijkheden samengevoegd op één portaal.
Van mental coaching tot management, van spirituele tot life coaching.
Alle aangesloten coaches zijn leden van Coachportaal, hebben een gerichte opleiding afgerond en garanderen anonimiteit. Ook psychologen behoren tot het aantal adviseurs dat coachportaal biedt. Coachportaal heeft zelfs een adviseur beschikbaar voor secretaresses die tegen problemen aanlopen in hun werk.

Zeer voordelige minutentarief

Men hoeft geen uurtarieven meer te vergelijken. Voor ¤ 0,80 per minuut bepaalt de gecoachte hoeveel het gesprek gaat kosten en hoe lang het gaat duren. De beller is altijd goedkoper uit dan met een langdurige sessie! Men hoeft niet naar Coachportaal toe te komen, Coachportaal komt bij de klant, want deze belt immers vanuit eigen huis op het moment dat het hem of haar schikt.

Freelance adviseurs

De lijnen worden bezet door freelance adviseurs die op wisselende tijden beschikbaar zijn. Op de website staat de specialisatie van de adviseur en tevens welke adviseur op dat moment online is en via het menu beschikbaar is.

www.coachportaal.nl /info@coachportaal.nl