Politie Gelderland-Midden

Jonge Huissenaren verdacht van heling

Publicatiedatum: 7-2-2007 11:04:01

HUISSEN - De politie van Huissen heeft dinsdagavond twee jongens uit die stad van dertien en veertien jaar aangehouden op verdenking van heling. Bij het duo werd een mobiele telefoon aangetroffen die eerder als gestolen bleek te zijn opgegeven. De politie kwam de twee op het spoor nadat passanten rond acht uur de politie gebeld hadden nadat ze door twee jongens waren benaderd die mobiele telefoons zouden verkopen. In de loop van de avond troffen agenten op de Nielant de beide Huissenaren aan die aan het opgegeven signalement bleken te voldoen. Bij één van hen werd de gestolen telefoon aangetroffen. Beide jongens werden meegenomen naar het politiebureau en zijn voor nader onderzoek in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Arnhemmers opgepakt na verdachte situatie

Publicatiedatum: 7-2-2007 11:03:24

ZETTEN - Twee Arnhemmers van 20 en 23 jaar zijn dinsdag door de politie van Zetten opgepakt na een verdachte situatie. De 20-jarige bleek een bankpas op zak te hebben die als gestolen was opgegeven. Bovendien werd de man gezocht door de Arnhemse politie voor een andere zaak. De 23-jarige bleek een aantal boetes te hebben openstaan. De twee waren rond elf uur onder verdachte omstandigheden gesignaleerd op de Wageningsestraat door de gebiedsagent en wilden er bij het zien van de politie vandoor gaan. Na een korte achtervolging werden beiden op de Ds. Bieshaarstraat alsnog gepakt. De 23-jarige is na het betalen van de boetes vrijgelaten, de 23-jarige is voor onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Chauffeur gewond bij bedrijfsongeval
ZEVENAAR - Een chauffeur is vanmorgen omstreeks 10.00 uur bekneld geraakt in zijn vrachtwagen toen deze door nog onbekende oorzaak kantelde. Het ongeval gebeurde op een afgesloten bedrijventerrein aan de Doesburgseweg in Zevenaar. De hulpdiensten zijn ter plaatse voor hulpverlening aan de man. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De arbeidsinspectie zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval.