Politie Drenthe

Woensdagmiddag

Assen, 07-02-2007

Scooter door gladheid onder uit
WESTERBORK Woensdagmorgen reed een 17-jarig meisje uit Witteveen op haar scooter over de Beilerstraat. Ter hoogte van het viaduct onder de N381 (Emmen-Drachten) kwam zij door het gladde wegdek in de slip en kwam ten val. Gewaarschuwde ambulancemedewerkers konden haar ter plaatse behandelen waardoor overbrenging naar het ziekenhuis niet meer nodig was. Het meisje maakte geen gebruik van het fietspad omdat volgens haar dat nog gladder was dan de gewone weg. De scooter liep behoorlijke schade op. (07-111333)

Vrouw botst tegen boom
WATEREN Woensdagmorgen reed een 63-jarige vrouw uit Laren (NH) met haar auto over de weg Wateren in de richting van Oude Willem. Zij verloor de controle over haar auto waardoor zij in de berm terechtkwam en tegen een boom botste. Zij werd met onbekend letsel naar het Diaconessenziekenhuis in Meppel overgebracht. (07-111378)

Vrouw krijgt gepeperde transactie
ASSEN Woensdagmorgen betrad een 48-jarige vrouw uit Coevorden het gerechtsgebouw in Assen om daar een zitting bij te wonen. Tijdens de standaardcontrole werd bij haar een busje pepperspray aangetroffen. De spray werd in beslag genomen en de vrouw kreeg een transactievoorstel van 130,-. (07-111390)

Man aangehouden voor belediging agenten
ASSEN Woensdagmorgen waren agenten bezig met parkeercontrole aan de Rolderstraat. Overtreders werden daarbij bekeurd. Een 32-jarige Assenaar, eigenaar van een bekeurde geparkeerde auto, schreeuwde luidkeels beledigingen naar de agenten. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar verklaarde de man dat de politie hem ook altijd moest hebben. Hij kreeg een transactievoorstel van 220,-. (07-111380)

Wit u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 12 80.