Residential Cruise Line ondertekent Gemeenschappelijke ......

Residential cruise line

Residential Cruise Line ondertekent Gemeenschappelijke verklaring van intentie met Aker Yards

PHOENIX, February 7 /PRNewswire/ --


- Scheepswerf geselecteerd voor privé residentieel cruiseschip, de Magellan

Randall B. Jackson, president-directeur van Residential Cruise Line Ltd. (RCL), heeft bekendgemaakt dat het bedrijf een Gemeenschappelijke verklaring van intentie (GVI) heeft ondertekend met Aker Yards voor de constructie van het grootste residentiële cruiseschip van de wereld, de Magellan. Aker Yards, dat deel uitmaakt van de Aker Groep, is een van de grootste en meest befaamde scheepsbouwers ter wereld.

"Onze keuze viel op de Aker Yards scheepswerf vanwege hun bewezen prestaties in de constructie van gesofisticeerde en vernieuwende schepen van wereldformaat," aldus Randall B. Jackson. De Gemeenschappelijke verklaring van intentie is onze eerste stap in de bouw van het meest luxueuze residentiële cruiseschip ooit."

De Magellan werd ontworpen door het internationaal geroemde Noorse bedrijf Petter Yran & Bjorn Storbraaten Architects A.S. en biedt gedeeltelijke en volledige eigendomsopties voor luxueus uitgeruste residenties en penthouses alsook nooit eerder geziene voorzieningen zoals een fullservice intrekbare jachthaven, op afroep beschikbare Bell 429 privéhelikopters, een theater met 450 zitplaatsen en satellietverbinding en dag en nacht conciërge service, om maar enkele voorbeelden te noemen. De privéresidenties aan boord van de Magellan variëren in prijs van 1,875 miljoen USD tot 8 miljoen USD voor de penthouses en 156.250 USD voor residenties in gedeeltelijke eigendom.

De afronding van het project is afhankelijk van de voltooiing van de financiering. Bel voor verdere informatie over de specificaties van het schip en de mogelijkheden wat betreft gedeeltelijke eigendom naar +1-480-497-8833 of bezoek de website op www.residentialcruiseline.com.

Website: www.residentialcruiseline.com

Contact:

Teri James, +1-602-258-5088, of mobiel +1-602-430-0374, terijamespublicrelations@msn.com voor Residential Cruise Line