James Morrison in de Heineken Music Hall

Mojo concerts
http://www.mojo.nl

Na het snel uitverkochte concert in de Melkweg vorige maand, keert James Morrison terug naar Amsterdam. Op donderdag 8 februari staat de Engelse singer/songwriter in de Heineken Music Hall. De voorverkoop voor dit concert begint aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Met zijn debuutalbum 'Undiscovered' breekt de 22-jarige Morrison direct door. In Engeland bereikt het album al in de eerste week na de release meteen de eerste plaats. Ook in Nederland krijgt het album goede reacties. Zo schrijft een muziek tijdschrift dat Morrison 'vanuit het niets een ware klassieker op zijn naam heeft staan'. Ook de eerste single van het album 'You Give Me Something' bereikt snel de top van de hitlijsten. Inmiddels is de tweede single 'Wonderful World' verschenen.

Dat Morrison ook live weet te overtuigen, blijkt uit de recensies van zijn show op 20 november in de Melkweg.

'James 'You Give Me Something' is een jongen om in de gaten te houden' - Telegraaf

'... bewijst klaar te zijn voor grotere zalen' - Algemeen Dagblad

'Morrison toonde zich een fanatiek, begeesterd, soms zelf bezeten artiest. Soulbelofte James Morrison is een man geworden.' - NRC Handelsblad

'dijk van een stem' - Parool

'Een overrompelende triomftocht die nu al als legendarisch bestempeld kan worden.' - oor.nl

3FM presents:
James Morrison
Donderdag 8 februari 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: E 29,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (