Ingezonden persbericht


Oliver's Salads & Bar opent in het hart van de Zuidas

Persbericht

Oliver's Salads & Bar: gezond, vers, fijn

DE ZUID-AS KRIJGT MORGEN EEN HART

Amsterdam, februari 2007 - De prestigieuze Zuidas van Amsterdam krijgt morgen officieel een hart: Oliver's Salads & Bar. Een voor ons land volstrekt nieuw culinair concept op hoog niveau. Op donderdag 8 februari om half zes knallen de kurken, midden in de Zuidas. Oprichter en eigenaar Olivier Janssen: "De zuidas verdient beste salades, broodjes en dranken van de stad - en een sfeer op topniveau."

OVERDAG LUNCH, 'S AVONDS CAFE
Overdag is Oliver's een lunch café, met verschillende verse salades en verse broodjes, en 's avonds is Oliver's een gezellige bar waar overheerlijke verse finger foods worden geserveerd en iedereen welkom is voor een after work borrel aan de bar. Ook overwerkers worden bediend, Oliver's is tot tien uur 's avonds open en op donderdag en vrijgag tot 01:00 uur! Oliver's is centraal gelegen, pal naast de ingang van het Baker & McKenzie gebouw, in het hart van het zakencentrum en op loopafstand van trein en metro.

IEDERE OCHTEND VERS
Iedere ochtend worden alle ingrediënten vers aangeleverd. "Vers, goed en aangenaam, daar draait het om. Vergeet dus alles wat je aan broodjeszaken in kantooromgevingen gewend bent," voorspelt Olivier zijn nieuwe klanten. "Wij gaan niet alleen de beste broodjes van de stad maken, maar ook een sfeer scheppen die echt prettig is. Zonder dat we torenhoge prijzen gaan rekenen, overigens."

OOK VOOR GEZELSCHAPPEN
Het is ook mogelijk om Oliver's af te huren voor zakelijke (en niet-zakelijke) bijeenkomsten. Zoals :"Private dining (ook voor grote groepen, wel van te voren aangeven), borrels, verjaardagen, catering en recepties. " Oliver's heet iedereen van harte welkom." Als je van te voren aangeeft met hoeveel personen je komt eten kan hier ook een speciaal menu voor worden samengesteld. Kortom, bij Oliver's is alles mogelijk!

Recent geopend Oliver's Salads & Bar. Geïnspireerd door allerlei ideeën vanuit de hele wereld, streven zij ernaar om zo vers mogelijke gerechten te bieden. Jij kiest wat je wilt en Oliver's maakt het ter plekke. En snel! Tijdens de lunch draait het bij Oliver's voornamelijk om snelle salades en broodjes. 'to go' or 'to stay'. Iedere ochtend krijgt Oliver's verse groenten aangeleverd. Meer dan 40 soorten ingrediënten geven de mogelijkheid om een salade samen te stellen zoals jij dat wilt! Dit geldt natuurlijk ook voor broodjes! Als je het even niet weet kies je uit de samengestelde salades of broodjes van de chef! Oliver's is gevestigd op de Zuid -AS Aan de Claude Debussylaan 78, naast de ingang van het Baker & McKenzie house. Openingstijden: Maandag - Woensdag 11:00 uur - 22:00 uur Donderdag en Vrijdag 11:00 uur tot 01:00 uur. Telefoon 020-6461626. Voor meer informatie zie : www.oliver's.nl

Noot voor de vakpersredactie, niet bestemd voor publicatie Voor meer informatie of hoge resolutie beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

USP Marketing PR
Contactpersoon :Henriette Wyers
Telefoon :020 - 42 32 882
E-mail :Henriette@usp.nl

---- --