Gemeente Twenterand


Alex Schilder nieuwe huurder sportkantine De Stobbe

Burgemeester Koetje van de gemeente Twenterand is zeer ingenomen met het feit dat er een nieuwe huurder is gevonden voor de continuïteit van sportkantine De Stobbe. De heer Alex Schilder is de nieuwe exploitant en hij heeft vandaag de huurovereenkomst getekend. Vooral zijn ideeën over het runnen van de kantine sprak de gemeente aan. "In de heer Schilder ziet de gemeente een betrouwbare partner waarmee een bestendige relatie kan worden opgebouwd", aldus Koetje.

Alex Schilder runt sportcentrum Living Well AlexSandra Sport in Vroomshoop en beoefent zelf vele sporten. Hij ziet in het runnen van sportkantine De Stobbe een ideale aanvulling op zijn huidige werkzaamheden. "Ik wil met name de relatie met sport benadrukken en heb geen plannen om van de kantine een café te maken. Ik wil voornamelijk omzet genereren door het organiseren van veel sportactiviteiten voor mensen. Hieronder versta ik ook evenementen buiten de sport om, zoals bijvoorbeeld sport- en speldag gehandicapten. Aan dit soort evenementen stel ik de sportkantine graag beschikbaar", aldus een enthousiaste Alex.

Volgende week zal hij de sleutel in ontvangst nemen en hij wil daarna zo snel mogelijk aan de slag. Alex Schilder streeft ernaar om halverwege februari open te gaan.