Ingezonden persbericht


Samsung printers sluiten goed aan op meest gebruikte operating systems

Samsung printers zijn klaar voor Windows Vista(TM)

Delft, 8 februari 2007 ­ Samsung laat met speciale drivers haar printers naadloos aansluiten op Windows Vista(TM). Vanaf heden krijgen degenen die een Samsung-printer hebben aangeschaft, een printerdriver die Windows Vista(TM)-compatible is. Voor Samsung staat gebruiksgemak immers voorop.

Voor nieuwe printers op de markt introduceert Samsung cd-drivers. Drivers van bestaande Samsung printers kunnen voor Nederland worden ge-upload via de website: www.samsung.com/nl/support/index.asp en voor België via: www.samsung.com/be-nl/support/index.asp en www.samsung.com/be-fr/support/index.asp. Bij de introductie van Windows Vista(TM) voorziet Samsung razendsnel haar printapparatuur van geschikte drivers. De printers van Samsung zijn compatible met veelgebruikte PC-systemen waaronder de meeste versies van Microsoft Windows, Apple Mac en Linux.

Samsung printers zijn er voor het gebruiksgemak. Daar hoort bij dat de gebruiker bij elke omzetting of update van zijn bestaand besturingssysteem niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Op de meeste kantoren worden meerdere pc's gekoppeld aan verschillende besturingssystemen. Gebruikers van Samsung printapparatuur hoeven zich geen zorgen te maken of de computer nu draait op bijvoorbeeld een Windows Vista(TM)-, XP- of een Apple Mac-besturingssysteem. Dat is nuttig voor kantoren die met verschillende 'operating systems' werken of printers op een netwerk hebben aangesloten. Met de nieuwe cd-drivers voor Windows Vista(TM) toont Samsung printoplossingen waarop je kunt vertrouwen.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2005 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 56,7 miljard en een nettowinst van US$ 7,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 128.000 medewerkers actief in meer dan 120 kantoren in 57 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.



Ingezonden persbericht