Gemeente Breda

Hoorzitting gemeenteraad Breda over de Kadernota 2008

De gemeenteraad nodigt alle Bredase organisaties en de dorps- en wijkraden uit voor de hoorzitting in verband met de Kadernota 2008. De hoorzitting wordt gehouden op vrijdag
9 februari 2007 en begint om 15.00 uur in Zaal Het Witte Schaap, Wegedoornpage 2 (Tuinzigt).

Dit is een persbericht van de Raadsgriffie van de gemeente Breda.

In de Kadernota besluit de gemeenteraad op hoofdlijnen wat de gemeente in 2008 wil bereiken en wat de gemeente daarvoor gaat doen. De leden van de gemeenteraad willen daarom ook graag van organisaties uit Breda horen wat voor problemen er zijn die moeten worden opgelost.

Later (op 15 maart) maakt de gemeenteraad onder meer aan de hand van wat de organisaties melden in de hoorzitting een keuze in alle wensen en verlangens. Deze keuze wordt daarna gemeld aan het college van burgemeester en wethouders. Het college komt vervolgens met een kadernotavoorstel waarin zij de gemeenteraad voorlegt om de wensen wel of niet over te nemen.

Op 7 juni neemt de gemeenteraad een definitief besluit over het voorstel van het college.

Organisaties die via de hoorzitting op vrijdag 9 februari 2007 een knelpunt op tafel willen leggen bij de gemeenteraadsleden worden dus van harte uitgenodigd om dat te doen en zich vóór 28 januari met naam en toenaam aan te melden bij de Raadsgriffie, telefoon. 529 46 95 of 529 91 12, Antwoordnummer 20, 4800 WB Breda, e-mail: raadsgriffie@breda.nl.