Gemeente Aalten


09-02-2007


Bouwgroep Heijnen bouwt aan een mooie toekomst voor Aalten

Op dinsdag 6 februari jl. heeft het college haar eerste bedrijfsbezoek van 2007 gebracht. Ze waren te gast bij bouwgroep Heijnen in Aalten. Het college is van plan elke maand in ieder geval één bedrijfsbezoek te doen. Het doel van deze bezoeken is om nader kennis te maken met bedrijven in Aalten, zodat het college weet wat er leeft onder de bedrijfsbevolking.

Na een ontvangst met gebak en een korte introductie van het college laat dhr. Henk Heijnen ons in een presentatie zien hoe het bedrijf werkt, wat het bedrijf doet en wie er werken. Ook de andere partners binnen het bedrijf, dhr. E.J. Heijnen en dhr. Hoftijzer zijn aanwezig tijdens het bezoek. De Bouwgroep Heijnen houdt zich bezig met woningbouw, utuliteitsbouw, verbouw en renovatie voor zowel grote klanten als de particulier. Binnen het bedrijf is onder andere een timmerfabriek opgenomen, hier wordt hout bewerkt tot bijvoorbeeld kozijnen en trappen. De medewerkers houden zich bezig met het hele productieproces, van hout dat binnenkomt tot gereed product.

Als de presentatie is afgelopen wordt er nog nagepraat over hetgeen dhr. Heijnen heeft verteld wordt er ook gesproken over de ontwikkelingen in de gemeente, met name op economisch vlak. Na afloop van dit gesprek stapt het college in de auto naar de Vierde Broekdijk, waar de timmerfabriek Heijnen gevestigd is. De heren Heijnen licht tijdens een rondleiding in dit nieuwe pand het productieproces toe.

Geconcludeerd kan worden dat Heijnen een veelzijdige organisatie waar met veel enthousiasme plannen worden uitgewerkt door vakmensen en nieuwe dingen worden bedacht. Dergelijke bedrijven moet de gemeente koesteren.

De heren Heijnen, Ten Voorde, Teeuwsen en Rijks

De heren Heijnen en Teeuwsen

In de timmerfabriek

Wethouders Teeuwsen en ten Voorde en dhr. Heijnen