Chronisch zieken en Gehandicapten Raad Nederland

CG-Raad biedt werkstage als persvoorlichter

Lees de gehele pagina voor of selecteer een gedeelte van de tekst om t e laten voorlezen

De CG-Raad zoekt per direct een of twee mensen die de persvoorlichting willen komen versterken. Je werkt samen met de persvoorlichter van de CG-Raad, ontvangt directe leiding van het hoofd Communicatie en doet een mooie ervaring op in een belangrijke landelijke belangenorganisatie.

De CG-Raad is de collectieve belangenbehartiger van mensen met een chronische ziekte of handicap en streeft naar betere maatschappelijke participatie van mensen met een handicap of chronische ziekte. Dat doet de CG-Raad door te lobbyen op beleidsissues, door de maatschappelijke beeldvorming te beïnvloeden en door zijn lidorganisaties te ondersteunen.

Je gaat ervaring opdoen in een dynamische werkomgeving, op de afdeling communicatie, met als specialisme persvoorlichting. Wij zoeken mensen met een HBO denk- en werkniveau, betrokkenheid bij en affiniteit met onze onderwerpen en een scherp gevoel voor kansen in de media om onze onderwerpen over het voetlicht te brengen. Een opleiding in de journalistiek is een pré.

Wil jij je cv verrijken en een mooie ervaring opdoen? Kun jij minimaal 24 uur per week werken op ons kantoor in Utrecht tegen onkostenvergoeding? Richt dan je reactie aan Rinie Verscharen (rverscharen@cg-raad.nl). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ronald Besemer, hoofd Communicatie, telefoon (030) 291 66 00.

Bij gelijke geschiktheid genieten mensen met een handicap of chronische ziekte de voorkeur.

(Geplaatst: 9 februari 2007)

---