Politie Drenthe

Vrijdagmiddag

Hoogeveen, 09-02-2007

Politie zoekt getuigen van auto-inbraken
COEVORDEN - De politie is op zoek naar getuigen van een serie auto-inbraken die donderdag 8 februari tussen 19.30 uur en 22.00 uur heeft plaatsgevonden. Inmiddels hebben 6 benadeelden aangifte gedaan. Hun autos stonden geparkeerd aan de Van Heeckerenlaan en de Secretaris Lammersstraat. Uit de autos zijn onder meer autoradios weggenomen. In sommige gevallen werd niets ontvreemd, maar ontstond wel schade aan de auto's. De politie hoopt dat er mensen zijn die rond de genoemde tijd verdachte personen of misschien een verdachte auto hebben gezien. Mensen die iets gezien hebben wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Ook verzoekt de politie gedupeerden die nog geen aangifte hebben gedaan dit alsnog te doen. (BPS 07-111971)

Verkeerscontrole
HOOGEVEEN Tijdens een controle op de kruising van de Alteveerstraat met de Schutstraat in Hoogeveen bekeurde de politie vrijdagmorgen acht fietsers die een rood verkeerslicht negeerden.

Gewonde bij aanrijding
EMMEN Op de kruising van de Dordsestraat met de Boermarkeweg in Emmen raakte vrijdagmiddag een 44 jr. vrouw uit Klazienaveen gewond. De vrouw zat in een auto die werd bestuurd door een 19 plaatsgenoot. Deze auto stopte voor een rood verkeerslicht en werd aan de achterzijde aangereden door een andere auto bestuurd door een 20 jr. inwoner van Emmen. Door de klap van de aanrijding kreeg de vrouw last van haar nek. De brandweer kwam er aan te pas om haar uit de auto te halen waarna ze is overgebracht naar het ziekenhuis.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dirk Neef, tel. 0592 - 45 1280.