ID&T


Dance-Tunes.com

Tune van de Week & Nieuwsbulletin

Tune vd Week : Deepack - Speakerfreaxz - Hardcopy Recordings

Greg Your Mind Is Twisted // House (Iceberg Records) Greg (samen met DJ Roog en DJ Jeroenski) levert met Your Mind Is Twisted een instant house hit af. De plaat is reeds getekend voor de Ministry of Sound Sessions CD welke gemixt zal worden door niemand minder dan Fedde Put Your Hands Up Le Grand en ook de reacties van andere DJs liegen er niet om. Moeten we zelf één favoriet kiezen uit het aanbod van remix inclusief het origineel gaan we voor de Peter Gelderblom edit. Ietwat onwennig voor je oren de eerste keer dat je de plaat hoort, maar hier eenmaal doorheen wil je niet anders meer. Of haal gewoon het hele mixpakketits that good!

Leisure Groove feat. Sevi G. Fallen Angel // House (Lickin Records) Het Britse producers duo Brad Leisure en Trevor Groove zijn verantwoordelijk voor Fallen Angel, uitgebracht onder hun artiesten naam Leisure Groove. Het nummer schreeuwt werkelijk zomer, niet zo zeer de melodie, maar met name de mannelijke vocalen verzorgt door Sevi G. Het origineel is vrij rustig en met name geschikt voor een strandfeestje (waar blijft die zomer toch!), maar ook aan de clubs is gedacht met remixes van de Sunloverz en Ortega & Gold. Met name de eerstgenoemde Sunloverz versie heeft alles in zich om een heuse clubklapper te worden. Erg lekker!

Richard Durand Inside My Brain // Tech-Trance (Terminal 4) Nederland heeft er een nieuw export product bij! Richard Durand levert met Inside My Brain en klapper van een productie af. Direct van meet af aan wordt de toon gezet met een stevige percussie gevolgd door een mannelijke vocal die één minuut in het nummer zijn intrede doet. Uiteraard kan melodie hier niet op achterblijven. Het resultaat is een spetterend stukje elektronische muziek welke zonder twijfel menig dansvloer op zijn grondvesten zal doen laten schudden. Noem het hoe je wil, Trance, Tech-House of Tech-Trance, wij vinden het gewoon erg lekker!

Dennis Ferrer feat. Daniele Church Lady // House (Defected) Als preview van Dennis Ferrers soloalbum The World As I See It laat de Amerikaan Church Lady los. En met success! In clubs over de gehele aardbol is het een graag gehoorde productie. Mede door het brede aanbod van remixes is de kans erg groot dat er iets van je gading bij zit. Persoonlijke favoriet is de Thommy & Spen mix, maar ook de Dum Dum Dub is een genot voor de oren (en voeten!). Als de rest van het album net zo goed is als Church Lady kan het album niet snel genoeg uit komen!

The Psychological Poets - Remix // House (Big and Dirty) The Psychological Poets weten met Remix een stevige, pompende electro houser af te leveren. Het zit allemaal goed in elkaar, maar kan soms wat eentonig aandoen. Gelukkig heeft Mr. Big and Dirty Benjamin Bates de track ook onder handen genomen met als resultaat een betere remix van Remix. Zeker het luisteren waard!

Geplaatst op: 09-02-2007