Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

|     |Epe - Twee caravans uitgebrand - geen gewonden            |
Twee caravans op een camping aan de Bijsterbosweg zijn in de nacht van donderdag op vrijdag (09/02) uitgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De brandweer werd ingeschakeld om de brand te blussen. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Bij de politie kwam omstreeks 01.45 uur een melding binnen dat op bovengenoemde locatie een caravanbrand zou zijn. Agenten en medewerkers van de brandweer zijn ter plaatse gegaan. Daar werd duidelijk dat één caravan al geheel in brand stond en een daarnaast staande caravan net vlam had gevat. Bij het uitbreken van de brand waren er geen mensen in de caravans aanwezig. De brandweer is direct met de bluswerkzaamheden begonnen, maar kon niet voorkomen dat beide caravans volledig uitbrandden. Er is niemand gewond geraakt. De politie is een onderzoek naar de oorzaak van de brand gestart.

|     |Harderwijk - Dvd-speler weg na kantine-inbraak            |
Een kantine van een sportvereniging aan de Flevoweg is het doelwit van dieven geweest. Dit werd op donderdagmorgen (08/02) ontdekt. Hierbij is een dvd-speler verdwenen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt getuigen om contact op te nemen.

De inbraak werd donderdagochtend omstreeks 07.20 uur ontdekt. Op dit moment is niet bekend wanneer de inbraak vermoedelijk heeft plaatsgevonden. Men heeft een ruit geforceerd om het gebouw binnen te kunnen komen. Binnen heeft men op meerdere plaatsen alles doorzocht en overhoop gehaald. Voor zover bekend is hij een dvd-speler verdwenen.

De politie is in deze zaak een onderzoek gestart en verzoekt getuigen van de inbraak of mensen die op bovengenoemde locaties iets bijzonders is opgevallen om contact op te nemen. Men kan bellen met 0900-8844.

|     |Nunspeet - Onbekende automobilist rijdt fietser aan       |
De politie is een onderzoek gestart naar een aanrijding die woensdag (07/02) op de Industrieweg tussen een 51-jarige fietser en een tot nu onbekende automobilist heeft plaatsgevonden. De fietser is gewond geraakt en de automobilist is na het incident doorgereden. De politie is op zoek naar deze automobilist en eventuele getuigen van het incident.

De aanrijding heeft kort na half acht 's ochtends plaatsgevonden toen de man op de Industrieweg fietste en daarbij uit de richting van de Harderwijkerweg kwam.

Hij reed daarbij aan de rechterkant van de weg en had zijn fietsverlichting aan. Op een gegeven moment werd hij door de bestuurder van een grijze personenauto van achteren aangereden, waardoor hij ten val kwam. Hierbij liep hij letsel aan zijn hand en heup op. Mogelijk heeft de bestuurder van de auto niets gemerkt. Hij is na het incident doorgereden.

Bij de politie is op dit moment de identiteit van de bestuurder van deze grijze auto niet bekend. De politie roept deze bestuurder en getuigen van het incident op, om contact op te nemen met de politie via 0900-8844, om één en ander correct af te wikkelen.

Einde berichten


---


---


---

---- --