Politie Zeeland


---


O-399-2007 Diefstal kabel, Goes
Vrijdag tussen 06.30 en 07.00 uur werd bij een bouwkast op de Columbusweg in Goes ongeveer 15 meter kabel gestolen.
De kabel werd bij de bouwkast afgeknipt, terwijl de spanning erop stond en de directe omgeving zat daardoor korte tijd zonder stroom. De storing werd door een medewerker van Delta N.V. verholpen.

W-400-2007 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Varkensmarkt / Vlissingsestraat / Koestraat / Hoogstraat vond vrijdag om 09.15 uur een aanrijding plaats.
Een 62-jarige Middelburgse automobilist reed over de Koestraat, komende uit de richting van Het Groene Woud. Hij verleende op de kruising geen voorrang aan een van rechts komende 17-jarige plaatsgenoot op een bromfiets. Er was alleen materiële schade.

W-401-2007 Geparkeerde auto aangereden, Middelburg
Politie Zeeland stelt een onderzoek in naar het verlaten van de plaats van een ongeval, donderdagavond op de Veerseweg in Middelburg.
De auto van een 28-jarige Middelburger stond aan de rechterzijde van de weg geparkeerd en werd door een onbekend gebleven automobilist(e) aangereden. Vermoedelijk gebeurde dit tussen 20.00 en 20.30 uur, toen door omwonenden een harde klap werd gehoord. De auto werd over de gehele linkerzijde beschadigd, de onbekende is doorgereden.
De politie verzoekt deze automobilist(e) zich te melden bij het politiebureau in Middelburg. Ook eventuele getuigen van deze aanrijding kunnen zich daar melden, of bellen naar 0900-8844.

W-402-2007 Auto in de sloot na onwelwording, Arnemuiden
Op de Derringmoerweg in Arnemuiden raakte vrijdag om 15.40 uur een automobilist(e) uit de gemeente Noord-Beveland na onwelwording met de auto in de sloot.
De bestuurder/ster, die bekneld raakte, kon rond 15.55 uur uit het voertuig gehaald en worden en werd naar het ziekenhuis gebracht.
(

Politie Zeeland