Generali

Generali breidt dekking WGA Eigenrisicodrager-verzekering uit tot loonsommen van 2,5 miljoen euro

Generali heeft de Generali WGA Eigenrisicodragerverzekering uitgebreid. Er is nu ook dekking mogelijk voor bedrijven met een loonsom tussen de 1 miljoen en 2,5 miljoen euro. "Dit biedt ons de mogelijkheid om bedrijven, die al voor een Generali verzuimverzekering hebben gekozen, extra premievoordeel te bieden", aldus Jan van Leer (directeur Generali schadeverzekeringen nv). "De combinatie tussen verzuim en WGA Eigenrisicodrager is één van meest logische in de markt. Wij zoeken die combinatie actief op."

Scherp
tarief

Generali biedt bedrijven die de Generali WGA
Eigenrisicodragerverzekering afsluiten in combinatie met een (toekomstige) Generali verzuimverzekering en/of Generali collectief pensioencontract een zeer scherp tarief. Voor deze bedrijven geldt een premie van slechts 0,32%.

Service voor het
intermediair

Generali maakt het haar relaties makkelijk om de verzekering snel en eenvoudig aan te bieden. Generali biedt het intermediair de volgende services:

- Offertes aanvragen hoeft niet meer. Wordt de WGA-verzekering in combinatie met een (toekomstige) Generali verzuimverzekering en/of pensioenvoorziening afgesloten, dan kan het intermediair de premie eenvoudig aflezen van een overzichtelijk premie-tabel. Is deze combinatie niet van toepassing, dan geldt de reguliere tabelpremie waarbij korting wordt verleend afhankelijk van loonsom en verzuimpercentage.

- Het intermediair kan gebruikmaken van de unieke Generali WGA Rekenwijzer. Met deze rekenwijzer kan hij op eenvoudige wijze het verschil inzichtelijk maken tussen de WGA-premies van het UWV en die van Generali.

- Generali kan de volledige aanvraagprocedure verzorgen. Voorwaarde hierbij is dat Generali het aanvraagformulier vóór 26 maart 2007, volledig ingevuld en ondertekend, van het intermediair heeft ontvangen. Generali zorgt vervolgens voor de verzending van de formulieren aan de Belastingdienst.

- Het intermediair kan via Generali's website voor het intermediair, www.generaligis.nl de benodigde materialen downloaden, zoals de productkaart, de polisvoorwaarden, de premietabel, de Generali WGA Rekenwijzer, het aanvraagformulier en een nieuwsbrief.

Publicatiedatum: 08-02-2007

© Generali verzekeringsgroep 2006